Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Es lliuren a Sitges els guardons Empresa Origen Garraf

Sitges ha estat l’escenari de l’acte de lliurament de la primera edició dels guardons Empreses Origen Garraf que han distingit Club Nàutic Garraf, El Cable Bar, Melià Sitges, Fundació el Redós de Sant Josep i Sant Pere, Finques Muntané i Productes Piqué en reconeixement al seu arrelament al territori i per la seva implicació en la millora de l’ocupació i en el desenvolupament econòmic de la comarca.

Anna Barrachina dirigeix avui la XXII Nit Premis Sitges

El Casino Prado Suburense acollirà avui dijous, 5 de desembre, la XXII Nit Premis Sitges a les vuit del vespre. Durant la vetllada es reconeixerà la tasca cultural de persones i col·lectius, pel seu talent, per contribuir al desenvolupament de les arts, per difondre la tradició, la cultura sitgetana o projectar el nom de Sitges juntament amb la seva trajectòria.

Sitges presenta més d’una vuitantena de propostes per gaudir del Nadal

Ajuntament, entitats i associacions programen activitats per a tots es públics durant aquestes Festes, agrupades en la campanya ‘Surt al carrer i troba la màgia’. L’objectiu de la iniciativa és fomentar la cultura, incentivar l’activitat comercial i donar a conèixer a la ciutadania i als visitants totes les activitats que ofereix la vila durant el Nadal.

Carregant resultat