Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania pot consultar el cens electoral a sitges.cat fins el 18 de març

Fins el 18 de març es pot consultar el cens electoral a través d'aquest web. La consulta permet comprovar el col·legi electoral, districte, secció i mesa on s'ha d'anar a votar per a les properes eleccions del 28 d’abril

Els ciutadans i ciutadanes de Sitges ja poden consultar, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges, el cens electoral per a les properes Eleccions Generals del 28 d’abril. Per comprovar si les dades dels electors són correctes, només cal introduir el número de DNI i la lletra per separat en les caselles corresponents.

La consulta permet veure el col·legi electoral, el districte, la secció i la mesa on s'ha d'anar a votar per a les eleccions del 28 d’abril. Si el procés electoral permet la participació de persones estrangeres i aquestes no disposen de NIF cal que indiquin el seu NIE, posant la lletra inicial en l'apartat indicat. També es pot fer la consulta del cens trucant al 010. 

Les persones que necessitin fer alguna reclamació tenen temps a fer-ho fins el mateix 18 de març. En cas que es detecti que s’ha de fer alguna modificació del cens, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer Nou.

Per a les eleccions del 28 d’abril, Sitges tindrà a disposició 13 col·legis electorals i 29 meses.