Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local reprèn les sessions de mobilitat segura a les escoles

Les sessions abordaran especialment els riscos de la mobilitat a la via pública en relació a la circulació dels vehicles, unes sessions que es realitzaran amb alumnes de 2n o 4t de Primària.

La Policia Local de Sitges reprèn les sessions formatives en matèria de mobilitat segura amb alumnes de les escoles de la vila. Agents del cos oferiran les formacions el proper mes de maig a alumnes de 2n o 4t de Primària de les escoles Esteve Barrachina i Maria Ossó. Al setembre, Policia Local continuarà les formacions amb altres escoles.

L'inspector de la Prefectura de Policia Local de Sitges, Rafael Pino, ha manifestat que les sessions "tenen una importància cabdal en matèria preventiva, donat que oferint educació vial als més petits es pot contribuir a tenir en un futur unes conductes adequades davant el volant i tenir un trànsit més ordenat i amb menys incidències".

Les sessions, que es realitzaran a les aules, abordaran especialment els riscos de la mobilitat a la via pública en relació a la circulació dels vehicles. La darrera de les sessions consistirà en una visita guiada a les dependències de la prefectura per conèixer de prop els serveis de seguretat ciutadana. Per preparar les sessions, dos agents del cos han realitzat un curs el passat mes de desembre a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.