Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

L’Ajuntament inicia les obres de construcció del nou camp esportiu

L'equipament, ubicat a la zona de Pins Vens, acollirà les diverses seccions del Club Rugby Sitges. Segons les previsions amb les que treballa el consistori, les obres tindran una durada aproximada d’un any, de manera que l’equipament començaria a funcionar a ple rendiment el mes de setembre del 2020, quan ja acolliria els primers entrenaments.

Sitges acull la tercera edició del torneig de golf femení internacional Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

La competició es disputarà del 26 al 29 de setembre al Club de Golf Terramar de Sitges i aplegarà les millors jugadores europees de les quals quatre són catalanes. Per tercer any consecutiu la vila és la seu d'aquest esdeveniment que enguany serà més sostenible i ecològic. L’entrada al torneig serà oberta a tothom i gratuïta.

La Pendonista de Santa Tecla, Tea Hill, i la dibuixant Eva Cabestany creen uns ninos retallables en honor a la copatrona de la vila

La Festa Major en honor a Santa Tecla disposa d’una col•lecció de ninos retallables amb vestits dels balls populars. La idea d’aquesta iniciativa és de la pendonista de Santa Tecla 2019 i mestra sitgetana, Tea Hill, i els dibuixos són creació d’Eva Cabestany. Les il·lustracions es poden descarregar des de la pàgina web sitgesfestamajor.cat i imprimir gratuïtament des de qualsevol lloc.

Carregant resultat