Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

La Festa de les Cases Noves, una tradició amb influència marinera

El barri de les Cases Noves celebra del 4 al 6 de juliol la seva festa d'estiu amb un ampli ventall d'actes per a grans i petits. Entre les propostes destacaran l'homenatge a la vellesa, el correfoc, la lectura del pregó a càrrec de Tony Tudela, la tradicional revetlla popular, el concert de gralles i la tradicional fira d’atraccions. Com a novetat i per primera vegada a Sitges, l’Ajuntament utilitzarà una vaixella reutilitzable cedida per la Mancomunitat Penedès Garraf durant el sopar que se celebra avui dijous.

Obertes les inscripcions a la 5a edició del Producers Meet Producers (PMP)

Fins al 2 d'agost es poden presentar les candidatures per formar part del programa Producers Meet Producers (PMP). La iniciativa de 'mentoring' aparella productores júniors i sèniors amb l'objectiu que durant un any nous emprenedors del sector audiovisual desenvolupin un projecte amb experts en la creació audiovisual. La trobada anual entre productores júniors i sèniors es realitzarà el 9 d'octubre en el marc del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

La platja de la Bassa Rodona rebrà una aportació de sorra extraordinària

L'Ajuntament s’ha vist obligat a fer una aportació extraordinària de sorra a la platja Bassa Rodona donat que s’ha hagut de tancar per manca de sorra. Aprofitant que per qüestions de seguretat dels vaixells s’ha de treure l’excedent de sorra de l’entorn de la bocana del Port d'Aiguadolç, l’Ajuntament ha decidit finalment portar aquesta sorra a la platja. Es preveu que l’actuació podria començar el proper dilluns.

Carregant resultat