Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Alumnes del curs d’ajudant de cuina del projecte ‘Garraf Singular’ ofereixen el primer tast al Mercat Municipal

Una mostra de plats salats i dolços, organitzada en el marc del projecte ‘Garraf Singular’, ha permès aquest divendres gaudir d'una cuina de proximitat elaborada per joves d'entre 16 i 29 anys de la comarca del Garraf. ‘Garraf Singular’ té per objectiu fomentar la inserció al mercat laboral o bé el retorn al sistema educatiu per reprendre la formació.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa s’amplia amb la creació d’un nou grup destinat a adolescents de 12 a 14 anys

El centre continua el desplegament per atendre també l’adolescència amb la creació d’un grup de 12 a 14 anys que funcionarà dues tardes a la setmana per realitzar activitats. L'objectiu final del Servei d'intervenció Socioeducativa (SIS) és arribar a tota la població infantil i juvenil de 0 a 18 anys.

Un jurat tria avui les colles per representar Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval 2020

El Centre Cultural Miramar acollirà a partir de les 19.00 hores d’avui dijous el procés d’adjudicació dels personatges de Carnaval. En total, es presenten quatre colles per optar a organitzar Sa Majestat Carnestoltes i dues colles per encarregar-se de la Reina del Carnaval. El jurat donarà a conèixer el veredicte aquesta mateixa nit, després de valorar tots els projectes presentats.

Carregant resultat