Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

S’inicia una nova edició de la música clàssica al Racó de la Calma aquest dijous amb el Quartet Toldrà

Els sis concerts, a càrrec dels guardonats en les categories de cant i cambra del Concurs Josep Mirabent i Magrans, tindran lloc els dies 11, 18, 25 i 29 de juliol, i 8 d’agost a les 21 hores al Racó de la Calma. Les entrades costen 12 euros i es poden adquirir a les taquilles de Museus de Sitges o a través de www.museusdesitges.cat.

L’Ajuntament reforça el dispositiu de neteja durant la temporada alta d’estiu

El dispositiu especial contempla una recollida addicional als establiments comercials totes les tardes i també la neteja de tots els contenidors del municipi. A més, el pla de xoc inclou l’adquisició de contenidors i el lloguer de maquinària. El reforç pretén garantir el servei en les millors condicions fins a la posada en marxa del nou contracte de neteja que es preveu que sigui entre el mes de desembre i de gener. Paral·lelament, la regidoria de Serveis Urbans i de turisme reedita la campanya informativa ‘Sóc mòbil’ adreçada aquesta vegada a turistes i visitants.

La Policia Local desarticula un grup de producció de marihuana a Sitges

La Policia Local desarticula un grup que produïa marihuana en una casa de Sitges. En el domicili es van trobar 940 plantes en tres habitacions condicionades amb tots els equips que intervenen en una cadena de producció extensiva. El cos policial va detenir tres persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La Jutgessa de Guàrdia va decretar l’ingrés a presó dels tres detinguts.

El Sitgestiu convoca més de 50 propostes de música, rutes patrimonials, tallers i exposicions

Més de 50 activitats culturals omplen l’agenda dels Museus de Sitges els mesos de juliol i agost amb el programa Sitgestiu 2019. Clàssica, jazz, òpera, visites al Palau de Maricel, Capvespres de lluna plena a Maricel, Tasta el Sitges més mariner, tallers infantils i exposicions protagonitzen un cartell, que presenta 22 concerts, 23 rutes patrimonials, 4 tallers infantils i 6 exposicions.

Carregant resultat