Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miquel Forns i Fusté, perfil

Perfil biogràfic de l'Alcalde de Sitges

Miquel Forns

 

Miquel Forns i Fusté va néixer a Sitges el 1971. Tècnic en Bibliologia i diplomat en Biblioteconomia i Documentació, Forns té una àmplia trajectòria cívica, cultural i social a Sitges, on ha participat activament en la Festa Major, el Carnaval i la Setmana Santa. Ha estat component de les juntes directives de la Comissió de Carnaval del Casino Prado, la Comissió de Festes del barri de les Cases Noves o l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'Escola Pia de Sitges, entre d'altres. Té, a més, un màster en Anàlisi Polític.

També ha participat com a membre actiu en entitats com la secció de Triatló del Club Natació de Sitges, l'Elenc Artístic del Patronat, Gent de Teatre de Sitges, el centre d'esplai la Moixiganga o el ball de la Moixiganga. És soci del Prado, el Retiro, l'ABPS, el Grup d'Estudis Sitgetans, Amics del Garraf i l'ONG Metges Sense Fronteres.

És autor dels llibres ‘Actes oficials, fets i anècdotes de la Festa Major de Sitges (1853-1996)’, editat pel Grup d'Estudis Sitgetans el 1999, i ‘Santa Tecla: vaivens de la Festa Major petita’, també editat pel GES, el 2007.