La Reina del Carnaval

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La Reina del Carnaval

La Reina del Carnaval

Reina del Carnaval 2015

  • (Properament)


Recordes l'any passat? La Reina del Carnaval, colla del Club Natació Sitges

La colla de Carnaval del Club Natació Sitges va néixer el 1995. Tot i que el grup ronda habitualment els 25 components, aquest superen els 30 per formar la comitiva del principal personatge femení de la festa. Es tracta d'un grup cohesionat que ja va organitzar la Reina del Carnaval l'any 2000, coincidint amb el 75è aniversari de la seva entitat.

Tal com va explicar el cap de colla del grup, Francesc Figueres, quan quedaven pocs dies per a l'inici de la festa “varem quedar molt contents de l'experiència i ens hem estat preparant. La idea que presentem va sorgir fa dos anys i ha anat madurant fins que ens hem sentit preparats per tirar-la endavant. Esperem que la gent s'ho passi bé i que siguin “rabiosament feliços” perquè ens agrada que la gent gaudeixi amb nosaltres”.

Sobre la temàtica de la seva disfressa, Figueres va explicar que estarà estretament relacionada amb el motiu principal de la seva entitat i ha avançat que el públic haurà d'esperar “una Reina molt propera, molt sexy, animada, atrevida i que, a més d'intentar enamorar el Carnestoltes, també intentarà enamorar el públic”. Amb aquest màxima va partir el personatge de la Reina que des del Club Natació asseguraven que “serà una Reina diferent”.

La colla va decidir presentar en un espectacle únic tant la Reina com la Reina Infantil, amb la voluntat que aquesta última pugui, per primera vegada, visitar els centres escolars divendres de Carnaval. Des del Club Natació van considerar que era important que el principal personatge infantil es pugui apropar als escolars i compartir amb la Reina aquesta experiència única. A més, l'entitat ha preparat per al dissabte de Carnaval, una xatonada que celebrarà al Club Natació un cop finalitzi la cursa de llits.© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 19/01/2015