La Reina del Carnaval

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La Reina del Carnaval

La Reina del Carnaval

“Llego nuevamente a sentir ahora a mi alrededor la extraña emoción. Todo el tiempo se ha parado en el reloj del corazón. Porque tanto os debo en alma llevo a mi público de ayer. Por estar aquí de nuevo maravilloso fue volver.”

La ReinaLa Reina

Carrusel, què ens ve al cap quan pensem en aquesta paraula? Paraula? Carrusel és més que una simple paraula. És una manera de ser, una manera de sentir, una manera de viure. Però de quina manera descriure una paraula amb tantes connotacions?

El Carrusel és alegria. La paraula alegria deriva del llatí alicer que vol dir “viu i animat” i què hi ha que sigui més viu i animat que el nostre Carrusel? Cada any aquesta colla porta la seva alegria als carrers de la vila i aquest proper any, més que mai, vol fer sentir als sitgetans la màgia de les emocions.

El Carrusel és diversió. No existeix arreu del món un Carnaval sense diversió, però qui millor que la colla Carrusel per portar-la a la gent que sempre està disposada a passar-ho bé i a gaudir d'una setmana intensa de festa?

El Carrusel és família. Una colla de Carnaval no deixa de ser un grup de persones unides per una motivació conjunta però la colla Carrusel va més enllà. Som una família. Bons moments, mals moments, no tenen importància si units com una família sabem gaudir de cada instant que ens depara el Carnaval.

El Carrusel és espectacle. Un espectacle és un acte públic atractiu que s'ofereix a la vista a fi de divertir, sorprendre o causar altres efectes. L'espectacle Carrusel ha estat present des de fa més de trenta anys aconseguint treure un somriure a cadascuna de les persones presents a les nostres actuacions.

El Carrusel és diferent. Alegria, diversió, família, espectacle… són maneres de descriure el conjunt que representa la nostra colla però el més important és que som diferents. Podem aportar la originalitat que faci sentir i sobretot que faci bategar els cors de tots i cadascun de nosaltres, perquè el nostre Carrusel per damunt de tot és…


Cor i Tradició

El 1981, quan l'espectacle musical “Carnaval Carrusel” es va estrenar al Casino Prado, la intenció era clara: fer un muntatge on espectadors i actors –identificats uns amb els altres- es divertissin i s'ho passessin el millor possible. Actors novells que van demostrar el seu saber estar a sobre d'un escenari sense cap mena de personalisme, ajudant en tot moment a que l'espectacle guanyés. I és aquí on rau la importància de l'espectacle (de qualsevol espectacle): en el valor del conjunt, en el tot, en el mèrit de tots i cada un dels què s'impliquen i treballen. És degut a aquests motius que es va aconseguir un espectacle musical completament vàlid que, malgrat semblar informal, havia estat treballat, assajat, cronometrat i estudiat en cada un dels seus moments, donant per resultat (gràcies a la direcció) un espectacle fluid, ple de llum i color, ple de sensacions.

Des dels seus inicis fins l'actualitat, el grup Carrusel ha evolucionat i passat per diverses etapes. Des de la picardia dels 80, fent i mostrant al públic actuacions teatrals musicals “impròpies”, fins la gran família en
què s'ha anat convertint al llarg dels anys. Gràcies als fills i filles de les vedettes més veteranes que han continuat amb la tradició, l'amic de l'amic de l'amic que ha acabat per no poder resistir-se a la temptació i tots aquells amants del Carnaval que, malgrat no trobar el seu lloc a l'escenari, enriqueixen aquesta gran família amb la seva alegria i festa durant les rues de diumenge i dimarts. Grup teatral i colla de Carnaval, un tàndem que sempre ha treballat, de cor i amb el cor, per adaptar-se als gustos dels nostres vilatans així com al moment vital del poble, gaudint i fent gaudir del nostre...

... gran Carnaval.

I un gran Carnaval impregnat de cor i tradició no es pot aconseguir sense l'essència i l'ajut dels nostres companys sitgetans. Des del primer moment en què se'ns va donar l'oportunitat de representar la figura de la Reina del Carnaval 2015, hem tingut present que el més important és tenir el recolzament de la nostra vila.

Portar l'espectacle de revista a Sitges i contagiar-ne a tothom és el nostre gran repte, al qual ens hem anatapropant des del primer dia fins avui participant en un camí ple d'esdeveniments vinculats amb Sitges i les seves tradicions, aportant el nostre toc personal.(Transcripció del programa de Carnaval)

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 28/01/2015