La Reina del Carnaval

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La Reina del Carnaval

La Reina del Carnaval

Colla Bon Rotllo, Organitzadors de la Reina del Carnaval 2016

Tasta el gust de la nostra Reina Tot va començar el Dimecres de Cendra de 2015, tot i que era una idea que teníem tots en els nostres caps des del Carnaval 2013, quan vam assolir com a colla un gran repte per nosaltres. Aquell any, vam tenir tots un abans i un després, ja que en aquell moment ens vam sentir capaços d'assumir el personatge de la Reina i ens vam posar a treballar…

Vist que tota la nostra colla ens va demostrar que estaven a l'altura de poder dur a terme el personatge, vam començar a posar fil a l'agulla.

Som una Colla amb 18 carnavals a l'esquena, sempre adaptant-nos, innovant i intentant millorar any rere any, hem anat creixent com a colla i això ens ha portat a què la nostra Entitat Grup d'Independents, ens recolzés per tirar aquest projecte endavant.

No ha estat una tasca senzilla, primer la dificultat d'exposar el nostre projecte davant la Comissió de Carnaval, que no va ser gens fàcil a causa de la qualitat i professionalitat de les colles rivals. Hem de tenir en compte que per nosaltres era una novetat i algunes de les colles rivals ja tenien experiència en aquestes presentacions, i que la Comissió de Carnaval havia de pair que una nova entitat havia pujat a la palestra, cosa que no havien viscut en els 29 anys del personatge. Un cop superada amb èxit aquesta dificultat, ens quedava continuar treballant per assolir el repte i treure el millor dels 82 de nosaltres.

Ens arriba que aquest any la Reina està aixecant una gran intriga, ja que per la nostra trajectòria podem sorprendre amb un estil diferent, home, dona, animal o cosa? Som una colla imprevisible i tal com vam dir en finalitzar la nostra presentació “ENDOLÇAT AMB NOSALTRES”.

Tenim moltes coses a agrair, i si ho haguéssim de fer extens ens faltarien línies en aquest programa, Aquest somni no hauria estat possible sense el suport, esforç, col·laboració i ajuda altruista de moltíssimes persones.

A tothom que ens ha ajudat, gràcies, gràcies i moltes gràcies!

El nostre desig com a colla és que ens acompanyeu, gaudiu, balleu i rieu al llarg de tota la setmana de Carnaval al nostre costat!

Visca la Reina! Visca Bon Rotllo! Visca el Carnaval Bon Rotllo! Visca el Carnaval Sitgetà! A gaudir-lo!

Colla Bon Rotllo

Marc Matias, Cap de colla Bon Rotllo
(Transcripció del programa de Carnaval)

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 21/01/2016