Concursos

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Festa Major de Sitges > Més informació > ConcursosÍndex

 

Concurs del cartell de Festa Major de Sitges / Sant Bartomeu i Santa Tecla

Convocatòria del concurs del cartell que anunciarà la Festa Major de Sitges 2016 que es celebra en honor a Sant Bartomeu, patró de la vila, del 19 al 26 d'agost i de Santa Tecla 2016, protomàrtir i patrona de la vila, que es celebra a Sitges del 16 al 25 de setembre.


1.- Participants

Convocatòria adreçada principalment a persones vinculades al món de l'art i el disseny. Només es podrà presentar una obra per participant.


2.- Tema

Les obres han de ser originals i inèdites i el tema és la Festa Major de Sitges. No poden haver estat premiades en altres concursos.


3.- Tècnica i mesures

La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal•litzades, fluorescents o relleus enganxats. El cartell ha d'incloure el següent text: Festa Major Sitges 2016 (la frase ha de ser literal i no es podria canviar el sentit ni l'ordre de les paraules del lema). També serà obligatori incloure la informació: Sant Bartomeu 2016 del 19 al 26 d'agost i Santa Tecla 2016 del 16 al 25 de setembre. El format de l'obra ha de poder adaptar-se amb facilitat als formats habituals dels suports de comunicació de la Festa Major (cartell, programa, programa de mà, xarxes socials i web municipal). L'obra guanyadora s'editarà incloent, com a mínim, el logotip de l'Ajuntament de Sitges, i el de la marca patrocinadora de la festa.


4.- Presentació

Els originals s'han de lliurar a l'oficina del Servei de Tradicions i Festes de l'Ajuntament de Sitges, plaça de l'Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada), 08870 Sitges, del 30 de març al 29 d'abril, de 09.00h a 14.00h. Poden lliurar-se en mà o bé mitjançant correu certificat o per missatgeria. Els treballs han d'anar signats al dors amb un pseudònim. El treball ha d'anar acompanyat d'un sobre tancat, rotulat amb el mateix pseudònim i dins hi ha d'haver una nota amb el nom i cognoms, l'adreça postal, el telèfon mòbil, l'adreça electrònica i el NIF de l'autor/a. Les obres s'han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l'exposició i el trasllat.

El dret de reproducció del cartell guanyador passarà a formar part del patrimoni de l'Ajuntament de Sitges que podrà fer-ne ús per: edició de cartells, programes de mà, invitacions, anuncis o qualsevol altre suport o esdeveniment relacionat amb la promoció de la festa.

 

5.- Premi

L'autor/a del cartell guanyador rebrà un premi de 300 €. La persona guanyadora tindrà el reconeixement públic que li correspon i el privilegi que el seu cartell sigui el cartell oficial de la Festa Major 2016. Així mateix, el programa de Festa Major 2016 inclourà una nota biogràfica i el currículum del guanyador o guanyadora. El treball original passarà a formar part del patrimoni de l'Ajuntament de Sitges.

6.- Jurat

El cartell serà escollit per votació popular. L'elecció de les obres es durà a terme a l'Edifici Miramar durant l'exposició de les mateixes que tindrà lloc del 19 de maig de 2016 al 5 de juny del 2016. Per votar el cartell caldrà presentar el DNI o algun document acreditatiu, efectuant un únic vot per persona.

 


7.- Veredicte

El veredicte es farà públic en roda de premsa a finals de juny a la Casa de la Vila. El veredicte es comunicarà amb anterioritat a la persona guanyadora.


8.- Exposició

Les obres presentades s'exposaran durant part dels mesos de maig i de juny a l'Edifici Miramar.


9.- Recollida de les obres

Les obres es podran recollir de l'1 al 29 de juliol a l'oficina del Servei de Tradicions i Festes de l'Ajuntament de Sitges, Plaça de l'Ajuntament, s/n, (Edifici Lola Anglada), de 9.00h a 14.00h. En cas de no ser recollides en l'esmentat termini, es considerarà a tots els efectes que els autors/es renuncien als treballs i aquests restaran en propietat de l'Ajuntament de Sitges.


10.- Condicions

La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases. Les persones concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d'imatge. L'Ajuntament de Sitges no es fa responsable dels desperfectes o danys que poden patir les obres. L'organització es reserva el dret d'acabar d'especificar qualsevol aspecte que no quedi prou reflectit en aquestes bases.


Comissió Municipal de Festa Major i Santa Tecla

Sitges, 10 de març de 2016

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 06/04/2016