Recorreguts dels balls

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Festa Major de Sitges > Més informació > Recorreguts dels balls

Recorreguts dels balls

Recorreguts Festa Major 2014


Dissabte, 23 d'agost

Processó Cívica 19h. Plaça Bonaventura Julià, núm. 16, domicili de la Presidenta de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla.
El seguici passarà a recollir el tabernacle de Sant Bartomeu al domicili del Pendonista de la Festa Major 2014, el senyor Isidre Baqués i Alari. Recorreguts: plaça Bonaventura Julià, Mestre Antoni Català, avinguda de les Flors, Verge del Pilar, Camí dels Capellans, Camí de la Fita, plaça Pérez Rosales, Olivella, Germans Maristes, Cardenal Vidal i Barraquer, plaça Hospital, Hospital, Doctor Joan Ramon Benaprès, Sant LLi, Angel Guimerà, carretera de les Costes, Aragó, Sant Honorat, Isabel Julià, Rafel Llopart, Sant Damià, Sant Sebastià, Davallada, plaça de l'Ajuntament i Baluard.


Diumenge, 24 d'agost

Alegre i festiva Matinal 6h. Baluard Miquel Utrillo i Morlius.
Desfilada dels entremesos, els balls populars i els músics. La Comissió obsequiarà a les senyores amb oloroses flors. Tothom que ho desitgi es pot afegir a l'alegre passada de faixes.
Recorregut: Baluard, Fonollar, Baluard Vidal i Quadras, Port de n'Alegre, Rafel Llopart, Sant Damià, Sant Sebastià, Jesús, Sant Bartomeu, Sant Gaudenci, Sant Josep, Espalter, plaça del Pou Vedre, Bassa Rodona, Joan Tarrida, plaça de la Indústria, Marquès de Mont-roig, Parellades, Cap de la Vila, Major i plaça de l'Ajuntament.


Processó en Honor de Sant Bartomeu 19:30h. Baluard.
Pas del tabernacle de Sant Bartomeu pels precedit de tots els balls populars, els grallers i l'Agrupació Musical Suburband de El Retiro i acompanyat de tots els sitgetans i les sitgetanes que ho desitgin. Presidirà aquest acte processional el senyor rector de la Parròquia, Mn. Josep Pausas Mas, i hi assistirà l'Il·lustríssim Ajuntament. La Bandera de Sant Bartomeu serà duta pel Pendonista, el Sr. Isidre Baqués i Alari, i els cordonistes Sr. Isidre Baqués i Molina i la Sra. Sílvia Baqués i Molina. Recorregut: Baluard, Fonollar, Racó de la Calma, Sant Joan, Davallada, Barcelona, Santiago Rusiñol, Jesús, Sant Bartomeu, Sant Gaudenci, Sant Francesc, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, passeig de la Ribera, Nou, Major, plaça de l'Ajuntament i Baluard.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 19/08/2014