Garantir serveis

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Gent gran > Garantir serveis

Garantir els serveis al col·lectiu de Gent Gran, una prioritat

El Casal Municipal de Sitges és un servei que promou un espai de trobada propi per a la gent gran de la vila, on es realitzen diferents activitats d'interès pel soci com tallers, informàtica, balls de saló, excursions, conferències, entre d'altres.

El centre que obre tots els dies de la setmana de deu del matí a vuit de la tarda compta amb servei de bar i menjador, de biblioteca i de sala de lectura, disposa d'ordinadors i d'una sala de reunió i de televisió, de joc, de billar, de tallers i un petit auditori.


Centre de Dia

El Centre de Dia L'Aplec és un servei d'acolliment diürn i d'assistència en les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències cognitives i
funcionals. El centre, situat al costat de l'àrea de Benestar Social i Sanitat, ofereix un espai a totes aquelles persones que volen continuar a casa seva, però que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària, i que veuen completada l'atenció a l'entorn familiar.

El Centre de Dia disposa de serveis de teràpia ocupacional, d'infermeria, de fisioteràpia, de menjador i de transport adaptat, al marge d'organitzar activitats de dinamització.

Consulteu les adreces i dades de contacte al Directori de la Vila

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/12/2008