Sitges Vital

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Gent gran > Sitges Vital

Servei Sitges VitalServei Sitges Vital, servei per a les persones grans, un nou servei de la Regidoria d'Acció Social

A partir de la idea que les persones grans són un gran valor pel nostre poble. Que amb la seva experiència enriqueixen la nostra societat, aquest servei vo retornar a les persones grans tot el que estan fent per la societat en forma de serveis i recursos especialment pensats per a elles.

Sitges Vital persegueix els següents objectius:

• Potenciar i oferir mes serveis i recursos a les persones grans.
• Donar una resposta mes coordinada a les necessitats de les persones grans.
• Potenciar la participació de les persones grans.


La posada en marxa del Servei Sitges Vital ha implicat una reorganització dels serveis de la Regidoria d'Acció Social i contempla aquestes vessants:

1. Servei d'Informació: A través del qual poden rebre informació sobre la jubilació, programa de Vacances i Balnearis d'Imserso, serveis municipals...

2. Servei Assistencial: Des del Servei Sitges Vital es pot tramitar les sol•licituds pel servei de Teleassistència, l'abonament social de telefònica, entre altres.

3. Servei de participació a través del Consell de la gent gran de Sitges: El Consell és un òrgan participatiu de les entitats i associacions de gent gran de Sitges. Aquest consell esta destinat a parlar sobre la situació, demandes i activitats de les persones grans del municipi.

4. Servei d'Activitats:  Des del Servei Sitges Vital, s'organitzen activitats, tallers, conferències, excursions per a la gent gran. La temàtica és variada i amb una gran oferta, sempre tenint en compte les inquietuds i necessitats de les persones grans com poden ser cursos d'Informàtica, tallers, ball, excursions...

5. Casal Municipal de la Gent Gran de Sitges: El Casal és un centre de trobada de la gent gran de Sitges, obert de dilluns a diumenge, amb activitats variades cada dia. Aquest centre disposa de biblioteca, sala de jocs, ordinadors, activitats, tallers, excursions, conferències...

6. Oficina del Voluntariat: Oferim una oficina del voluntariat per a totes aquelles persones que volen ajudar els altres. La solidaritat és un gran valor que hem de potenciar. Si donem, rebrem.

Més informació

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/12/2008