Ajuntament de Sitges

Mapa del web

Índex alfabètic

Activitats

20/06/2018

Hora del conte

a càrrec de Blai Senabre

20/06/2018

Festival de Muntanya de Torelló Tour 2018

Amb la projecció de dues produccions: la pel·lícula francesa, ‘Dessine-Moi un Chamois’, d’Anne, Erik i Véronique Lapied i premiada amb la Flor de Neu d’Or a l’últim Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, i ‘The Eyes of God’ de l’alemany Olaf Obsommer.

21/06/2018

Tallers Teixim La Mar de Plàstics -Sitges ReciclArt-

per teixir amb ganxet fil de bosses de plàstic i crear a partir de plàstics recuperats a la platja i plàstics d'un sol ús aportats per particulars i establiments col·laboradors (taps, cèrcols, ampolles, bosses i embolcalls).

21/06/2018

Presentació del curtmetratge 'IP-IS' de Pol Diggler i preestrena especial del film 'JoJo's Bizarre adventure: diamond is unbreakable' de Takashi Miike

Presentació del curtmetratge 'IP-IS' de Pol Diggler i preestrena especial del film 'JoJo's Bizarre adventure: diamond is unbreakable' de Takashi Miike

El curtmetratge 'IP-IS' de Pol Diggler és resultat de la primera edició del programa de mentoring Producers meet Producers. Coincidint amb la presentació del curt també es realitzarà la preestrena especial del film 'Jojo’s Bizarre adventure: diamond is unbreakable' de Takashi Miike i rodat a Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Notícies

18/06/2018

S’inicien els actes de l’Any Fabra a Sitges

La conferència ‘Pompeu Fabra (186-1948), una vida per la nostra llengua’ a càrrec del filòleg August Bover enceta una programació amb conferències, actes acadèmics i iniciatives lúdiques que volen recordar la gran tasca de difusió de Pompeu Fabra de la llengua catalana.

15/06/2018

Comença la Sitges Gay Pride

Del 14 al 18 de juny se celebra una nova edició de la Sitges Gay Pride sota el lema “Stronger Together”. L’esdeveniment presenta un ampli programa d’activitats i enguany s’ha potenciat especialment la vessant més cultural, social i reivindicativa.

15/06/2018

Sitges acull la setena edició de la jornada BioEconomic sobre autoconsum i energies renovables i alternatives

La programació del BioEconomic compta amb xerrades sobre la certificació Biosphere; la transició energètica a Catalunya; la certificació forestal; l'energia fotovoltaica; el finançament crowdfunding, entre altres, per part de tècnics, professionals i experts de diferents organismes.

15/06/2018

Es commemora el 82è aniversari de la Biblioteca Santiago Rusiñol

La celebració va agafar dijous un caràcter teatral amb l’actuació de La Palmera, que va fer un recorregut amb objectes i personatges característics de la biblioteca. Les darreres bibliotecàries van ser homenatjades a través de les seves imatges.

14/06/2018

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, visita la Biblioteca Santiago Rusiñol

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, acompanyada per l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, ha assistit també a l’acte de presentació de l’obra La processó de Sant Isidre baixant de l’ermita de Sant Sebastià, que el col•leccionista d’art Felip Massot ha donat al Consorci del Patrimoni de Sitges.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/06/2018