Ajuntament de Sitges

Mapa del web

Índex alfabètic

Activitats

23/04/2018

Signatura de llibres a l'estand institucional -Sant Jordi-

Al llarg de la jornada de Sant Jordi diferents autors signaran els seus llibres.

23/04/2018

Lectura col·lectiva de Cartes Impertinents de dona a dona de Maria Aurèlia Capmany -Sant Jordi-

Acte que s’afegeix a la commemoració del centenari de Maria Aurèlia Capmany. Organitzat pel Cercle Artístic de Sitges.

23/04/2018

Audició ballada de Sardanes -Sant Jordi-

amb la Cobla Maricel

Notícies

23/04/2018

La Biblioteca Santiago Rusiñol estrena instal·lacions renovades amb motiu de la Diada de Sant Jordi

El Passeig de la Ribera acull una trentena de parades de llibres i roses amb motiu de la Diada. Al llarg de la jornada, els autors locals signen els seus darrers exemplars a l’estand institucional, mentre la programació d’aquest 23 d’abril es complementa amb altres activitats culturals per fomentar la lectura. La jornada finalitzarà avui amb la inauguració del Cau de Cultura.

23/04/2018

Sitges promou les cooperatives i l’economia social i solidària

L’Ajuntament de Sitges ha signat un acord d’adhesió i col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf per poder desenvolupar, per aquest any, un pla de treball conjunt que recollirà les activitats i els serveis per potenciar l’economia social i solidària al municipi.

23/04/2018

La llar d’infants La Moixiganga celebra el seu desè aniversari

La Moixiganga, que compta actualment amb 87 infants de 0 a 3 anys, va reunir divendres passat a pares, mares i nens al llarg d’una jornada festiva amb animació infantil, exhibició del ball de la Moixiganga i altres sorpreses. El regidor d’ensenyament Eduard Terrado va remarcar la importància de la llar d’infants en la primera etapa de l’educació dels infants.

19/04/2018

Els fets delictius baixen a Sitges un 1,3%, mentre pugen un 4,8% al conjunt de Catalunya

L’estadística de fets delictius que confecciona l’Àrea de Coordinació Interpolicial demostra que han baixat un 1,3% entre l’abril de 2017 i el març de 2018 en relació al mateix període de l’any anterior.

19/04/2018

Sitges celebrarà Sant Jordi amb una àmplia programació cultural

La reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol i la inauguració del Cau de Cultura seran els actes centrals de la Diada de Sant Jordi 2018. El 23 d’abril l’activitat també es concentrarà al Passeig de la Ribera on hi haurà la signatura de llibres a càrrec dels autors locals, a més de recitals de poesia i altres propostes literàries i musicals.

19/04/2018

Les emissions en directe de Ràdio Maricel tornen el dia de Sant Jordi

Després de quatre setmanes d’obres, les emissions de Ràdio Maricel en directe tornaran el proper dilluns, diada de Sant Jordi, a partir de les 9 del matí.

19/04/2018

Més d’un miler de creacions artístiques s'exhibeixen a l’exposició del XVI Concurs de Dibuix sobre les Jornades Solidaries

Del 21 al 28 d’abril en el marc de les Jornades Solidàries, l’Escorxador exhibirà més d’un miler de dibuixos i treballs sobre el voluntariat creats per alumnes de les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrillo, Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia. La mostra comparteix espai amb l’exposició ‘Tocant el cel’ de la pintora Teresa Pinya, que mostra retrats de dones africanes de Camerún.

17/04/2018

El govern presenta el procés de consulta al veïnat de Les Botigues de Sitges

Unes 70 persones han assistit aquest dilluns a l’audiència pública de presentació del procés de consulta ciutadana sobre la possible segregació del nucli de les Botigues i Port Ginesta del municipi de Sitges i la seva posterior annexió a Castelldefels. En aquest acte, que ha tingut lloc al local social de les Terrasses, s’ha presentat el document ‘Anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta’.

Twitter @ajSitges


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 23/04/2018