Vot i accessibilitat

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Processos electorals > Vot i accessibilitat

Vot i accessibilitat

Eleccions 21D
Persones amb discapacitat visual

 • Com es pot sol·licitar el vot?
   
  Es pot demanar el Kit de vot Braille a la Generalitat de Catalunya. Els electors han d'indicar en la seva comunicació: nom, cognoms, domicili, DNI i número de telèfon de contacte. A més, han de manifestar que coneixen el sistema de lectoescriptura Braille i que tenen reconegut un grau de minusvalidesa igual o superior al 33% o que estan afiliats a l'ONCE.

 

 • Qui pot i com s'utilitza aquest procediment?
   
  Les persones amb discapacitat visual que coneguin el sistema de lectoescriptura Braille i que tinguin reconegut un grau de minusvalidesa igual o superior al 33% o estiguin afiliats a l'ONCE.
   
  L'elector o electora que hagi comunicat la seva intenció d'utilitzar el procediment de vot accessible anirà el dia de la votació a la mesa electoral en la qual li correspongui votar.
   
  Allà, amb la identificació prèvia i la comprovació de la formulació de la seva comunicació, la mesa li farà lliurament d'un maletí en el qual, en tinta i en llenguatge Braille, s'indica el procés electoral al qual correspon.
   
  Un cop recollida la documentació, les persones electores podran dirigir-se als espais habilitats en els locals electorals per al maneig de la documentació amb la deguda privacitat.
   
  Un cop identificada l'opció de vot i introduïda la papereta en el sobre de votació (en el cas que tinguin lloc diversos processos electorals alhora, tantes paperetes i sobres com processos se celebrin), la persona electora es dirigirà de nou a la mesa electoral i farà entrega del seu vot al president perquè l'introdueixi en l'urna electoral.
   

Transport adaptat per a persones amb mobilita reduïda a Sitges

Les persones amb mobilitat reduïda que vulguin exercir el seu dret a vot pode sol·licitar un servei de transport adaptat per a desplaçar-se fins al col·legi electoral en el següent termini:

· Del 15 al 18 de desembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana


Oficina d'Atenció Ciutadana
Tel. 010
Correu: oac@sitges.cat
 

El servei es fa de 12.00 a 14.00h, del domicili al col·legi i tornada al domicili, el dia de les votacions© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 11/12/2017