Acció de govern

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La institució > Acció de govern

Acció de govern

Balanç de l'equador del mandat


 Banner equador mandat
(Descarrega el dossier de balanç)
 
Dos anys de treball i de diàleg intens

Tot i tenir la consideració de cinquè eix, el de Govern Obert podria situar-se, per dret propi, en primera posició. Quan fa dos anys CiU i ERC el vam incloure en el Pla de Mandat 2015-2019, érem conscients que aquest esperit havia d'impregnar les diferents regidories. Va ser un dels nostres principals capteniments i podem dir que no només ha variat la forma com interactuem amb la ciutadania, sinó que fins i tot ens ha permès redreçar el rumb amb agilitat.

Lluir a l'equador de la legislatura un Pla de Mandat amb un 46% d'accions executades i un 38% en procés podria ser el gran titular a oferir. Nosaltres anem a més. Xifres a banda, la gran obra d'aquest govern ha estat aprofundir en la transparència i la participació, un canvi de tarannà que ens ha portat a comprometre'ns amb les inversions demanades per la ciutadania, però que també ens ha permès exercir l'autocrítica i reformular projectes de la mà de la societat civil.

Som conscients que ens hi hem de posar ferms de cara al 2019. És el nostre compromís acabar els deures i un d'ells és esdevenir interlocutors amatents i sensibles. Sens dubte, treballant hi guanyarem més, però és escoltant que ho farem tots.


Miquel Forns, Alcalde de Sitges
 Eixos del Pla de Mandat 


 

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017