Pla de Mandat

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La institució > Acció de govern > Pla de Mandat

Pla de Mandat

Pla de Mandat 2015-2019

PLA DE MANDAT 2015 - 2019      /      #GoverndeSitges

'Compromís i transparència, el millor full de ruta'

Il·lusió, compromís, treball i rendició de comptes. Aquestes paraules resumeixen el document que teniu a les mans. El #GoverndeSitges us presentem el Pla d'actuació municipal per al mandat 2015-2019, resultat del Pacte de Govern subscrit per CDC- DCERC a partir dels resultats de les darreres eleccions municipals. Constitueix el full de ruta del Govern municipal, un compromís explícit amb les persones de Sitges que marca clarament les prioritats d'actuació i que es té sempre present a l'hora d'elaborar els pressupostos anuals i els plans i programes d'acció concrets que se'n deriven.

Es tracta doncs del camí a seguir, un rumb que orienta l'acció política i de gestió de l'Ajuntament de Sitges, des de les grans línies estratègiques fins al dia a dia de la Vila, del Poble de Garraf i de Les Botigues.

Aquest Pla de Mandat es desenvoluparà en un moment de lleugera recuperació econòmica però alhora amb la prioritat d'acció centrada a les persones que encara pateixen els efectes de la greu crisi econòmica.

Precisament per aquest motiu els resultats obtinguts de la política de reducció del deute i d'estalvi duta a terme a l'anterior legislatura, donen avui els seus fruits: tenim capacitat inversora. Això vol dir que els Sitgetans es beneficiaran directament de tenir un ajuntament sanejat, amb accions que aniran des de la rebaixa d'impostos o per exemple, a complements econòmics per a les persones en risc d'exclusió.

Amb aquestes premisses, són 6 els eixos estratègics que hem aprovat per a aquest Pla de Mandat. Cada eix conté diferents àrees que es corresponen amb les regidories del consistori.


Miquel Forns, Batlle de Sitges

Descarrega el pdf
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/12/2015