L'Alcalde

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > La institució > L'Alcalde

L'Alcalde

 Miquel Forns i Fusté, Alcalde de Sitges
Miquel Forns i Fusté, Alcalde de Sitges


Blog de l'Alcalde / Discursos / Equip de Govern


Representació

  • Alcalde/President de l'Ajuntament de Sitges


Grup polític al Ple Municipal:

  • CiU

Perfil biogràfic

Miquel Forns i Fusté va néixer a Sitges el 1971. És tècnic en bibliologia i president de Convergència i Unió a Sitges. Militant de CDC des de la seva joventut, el 2007 va encapçalar la llista de Convergència i Unió.

Miquel Forns té una àmplia trajectòria cívica, cultural i social a Sitges, on ha participat activament en la Festa Major, el Carnaval i la Setmana Santa. Ha estat component de les juntes directives de la Comissió de Carnaval del Casino Prado, la Comissió de Festes del barri de les Cases Noves o l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de l'Escola Pia de Sitges, entre d'altres.

També ha participat com a membre actiu en entitats com la secció de Triatló del Club Natació de Sitges, l'Elenc Artístic del Patronat, Gent de Teatre de Sitges, el centre d'esplai la Moixiganga o el ball de la Moixiganga. És soci del Prado, el Retiro, l'ABPS, el Grup d'Estudis Sitgetans, Amics del Garraf i l'ONG Metges Sense Fronteres.

És autor dels llibres Actes oficials, fets i anècdotes de la Festa Major de Sitges (1853-1996), editat pel Grup d'Estudis Sitgetans el 1999, i Santa Tecla: vaivens de la Festa Major petita, també editat pel GES, el 2007.

 

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/01/2014