Si ets llogater

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Oficina Local de l'Habitatge de Sitges > Si ets llogater

Si ets llogater

Serveis per a llogaters i propietaris

Índex

 

Borsa d’habitatge de lloguer

Les persones propietàries d'un habitatge desocupat poden posar-lo de lloguer mitjançant la mediació de les borses per al lloguer social i les borses joves d'habitatge. Des de l'Oficina s'actua com a mediadors entre els propietaris dels habitatges i els llogaters.

 

Cèdules d’habitabilitat

La cèdula d'habitabilitat és el document que garanteix el compliment dels nivells mínims d'habitabilitat exigibles als habitatges, tant de nova ocupació, que verifica i acredita que compleix amb els controls de qualitat, com d'habitatges usats. Les cèdules concedides (o renovades) a partir de l'entrada en vigor del Decret 259/2003 tenen una vigència de 15 anys, les anteriors tenen una vigència de 10. La data de caducitat consta en cada cèdula.

 

Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial

El Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial és un registre públic i administratiu que dóna dret a optar a l'adjudicació d'un habitatge protegit, ja sigui de compra o de lloguer. Té caràcter permanent i s'hi poden inscriure tots els ciutadans residents a Catalunya.

La inscripció té efecte a l'Oficina Local de l'Habitatge de Sitges. Cal demanar cita prèvia a través de l'OAC de Sitges.


Demana cita a travès dels següents canals:

> Tel. 010
> oac@sitges.cat
> Oficines

 

Servei de Mediació

El programa de mediació en l'habitatge té com a objectius:

  • Facilitar l'accés i el manteniment de l'habitatge de lloguer a col·lectius desafavorits
  • Optimitzar les relacions entre propietaris i llogaters d'habitatges
  • Evitar situacions d'abús i/o precarietat en una necessitat bàsica com és l'habitatge

En aquest sentit, el programa ofereix un servei de mediació entre els demandants de lloguer i els propietaris de pisos per llogar.

 

Servei d'assessorament

A l'Oficina Local de l'Habitatge de Sitges posem a disposició dels ciutadans un servei d'assessorament personalitzat en habitatge.
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 07/02/2014