Propostes

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Propostes

Propostes

Pressupost Municipal Participatiu

> Resultat de les votacions

Ressenya:
· Núm. per a la votació / Títol de la proposta
· Descripció literal de la proposta com va ser recepcionada
· Cost, en euros, resultat de la validació tècnicaÍndex

 

Núm. 1 - 10

1. Actualitzar i modernitzar l'edifici de l'Escola d'Adults

"Actualitzar i modernitzar l'edifici de l'Escola d'Adults".
___Cost aproximat: 880.000€


2. Adequació de la sala gran polivalent del Centre Cívic El Rusc

"Proposem l'adequació del Centre Cívic El Rusc, concretament la sala gran polivalent per tal de que es pugui utilitzar per tots els ciutadans i ciutadanes de Sitges (activitats, reunions d'entitats, cessió per celebracions, ball, etc... ). Actualment no es pot utilitzar per varis motius: goteres al sostre, finestres malmeses, vidres trencats, parets, aire condicionat,etc."
___Cost aproximat: 450.000€ 

3. Construir el Centre d'Interpretació de la Festa (adaptant espais ja existents com L'Escorxador i en funció del resultat del concurs d'idees sobre el projecte arquitectònic)

"El 29 de juliol de 2013, el Ple de l'Ajuntament va aprovar, a iniciativa de l'Agrupació de Balls Populars de Sitges, la creació de la comissió ciutadana per a l'aportació d'idees i la definició conceptual del Centre d'Interpretació de la Festa de Sitges. L'equip, que jo mateix vaig presidir, va treballar durant un any per elaborar un document que es discutí i s'acotà en reunions amb representants de les entitats que n'impulsaren la redacció (ABPS, Consorci del Patrimoni de Sitges) i les regidories de Tradicions i Festes i de Cultura, i finalment es presentà al Consistori, que l'aprovació en Ple de la Corporació el passat juliol d'aquest 2014. Crec fermament que Sitges necessita fer realitat el Centre d'Interpretació de la Festa si vol fer un pas endavant en pro de la protecció i la projecció cap endins i cap enfora- de la tradició i el folklore que defineixen el caràcter de la vila, amb tots els valors de cohesió social, de celebració de la identitat i de dinamització econòmica i cultural que aquestes duen implícites. Atès que el Ple de l'Ajuntament aprovà el Pla d'Implantació del Centre d'interpretació de la Festa en base a les següents conclusions:
a.- El Centre d'Interpretació de la Festa s'ubicarà a la zona de L'Escorxador i constarà de l'antic Escorxador, les oficines, l'antiga oficina de Caixa Penedès i el Casal d'Avis, aquest darrer espai amb la possibilitat de compatibilitzar el usos actuals com a casal d'avis amb el funcionament ordinari del CIF.
b.- L'Ajuntament de Sitges es compromet a convocar, durant el novembre de l'any en curs, un concurs públic d'idees sobre el projecte arquitectònic.
c.- En el proper exercici, l'Ajuntament de Sitges destinara una partida pressupostària al desenvolupament de projecte del CIF, adreço, a través del present procés de participació, la petició personal d'incloure dins el pressupost municipal de 2015 una partida suficient per a sufragar el desenvolupament de les primeres fases de consecució del CIF (convocatòria d'un concurs d'idees arquitectònic, redacció del projecte museogràfic, redacció de continguts)."
___Cost aproximat: 800.000€


4. Remodelació i ampliació de l'Estadi Municipal d'Aiguadolç

"Donades les mancances i necessitats que pateix la instal·lació esportiva de l'Estadi Municipal d'Aiguadolç, així com la problemàtica d'espai en la que es trova la nostra entitat usuària de la instal·lació amb un volum molt considerable d'usuaris que oscil·la al voltant de 300 nens en categories socials i federats. Hem elaborat un document de treball que vol analitzar aquestes mancances i proposa una solució que consisteix en la remodelació i ampliació de l'Estadi Municipal d'Aiguadolç. Document Adjunt: còpia document remodelació i ampliació de l'Estadi Municipal d'Aiguadolç." 
___Cost aproximat: 700.000€


5. Nova urbanització de la plaça de l'Hospital i del carrer Cardenal Vidal i Barraquer 

"Els objectius a aconseguir mitjançant aquesta proposta serien:
· Total accessibilitat als voltants de l'Hospital, tant per les cadires de rodes, com pels cotxets, etc
· Repensar l'accés i el pas de vehicles al voltant de la Plaça Hospital i la seva connexió amb els carrers Cardenal Vidal i Barraquer, Camí dels Capellans i de l'Hospital
· L'espai verd de la Plaça Hospital que sigui per la gent i no un espai tancat, residual i oblidat com és ara mateix.
· Voreres suficientment amples perquè hi puguin circular cotxets i cadires de rodes, sense haver de passar pel mig del carrer per les dificultats actuals que es generen
· Afegir passos de vianants al carrer Cardenal Vidal i Barraquer"
___Cost aproximat: 700.000€


6. Recuperar Can Vinyals i fer-hi una casa d'oficis

"Recuperar la cas abandonada i els seus jardins, de titularitat municpal, per fer-hi una casa d'Oficis, o similar
150.000"
___Cost aproximat: 600.000€ 

7. Arreglar el carrer Espalter (asfaltat, senyalització, etc...)

"Arreglar d'una vegada, el carrer Espalter:
-l'espai que en teoria és zona peatonal-carril bici
-les "juanoles" de formig—
-l'asfalt del carrer
-la senyalització"
___Cost aproximat: 450.000€ 


8. Crear una acceledaroda d'star-up (amb dinamització externalitzada) 

"La meva proposta es crear un Acceleradora de star-ups a l'estil de Wayra o SeedRocket. Les persones que podrien accedir serien les de la comarca del Garraf o aquelles empreses que s'instalessin a Sitges. Per fer-ho hauriem de destinar un espai municipal on aquestes empreses es poguessin establir (tipus Barcelona Activa) i una alatra part del fons hauria de ser en capital per invertir. Penso que la proximitat a Barcelona, l'ambient internacional que te la vila i l'aposta cultural continuada fan que Sitges a més de destacar per moltes altres coses pugués destacar pel món digital. Aquesta iniciativa es podria complementar amb una escola de negocis enfocada en el marketing digital i les noves tecnologies."
___Cost aproximat: 430.000€


9. Construcció d'un Centre Cívic i Social a les Botigues (per exemple, als terrenys municipals del C/ Ferrocarril)

"Construcció d'un Centre Cívic i social a les Botigues que sigui un lloc de trobada pels veïns, lloc per mantenir reunions veïnals, centre per organitzar activitats pels infants o casals d'infants, o altres activitats veïnals i amb funcionalitat per una biblioteca. Suggerim que l'emplaçament pot ésser en un dels terrenys municipals disponibles del Carrer Ferrocarril. Creiem que el centre cívic afavorir la cohesió veïnal"
___Cost aproximat: 420.000€ 


10. Adequació o trasllat de l'espai d'escalada

"L'adequació o el trasllat de l'Espai d'Escalada. Es tracta d'una instal·lació municipal actualment gestionada pel Centre Excursionista de Sitges però oberta a tots els ciutadans. La seva ubicació actual pateix problemes de salubritat, pel que fora convenient la seva millora, o un trasllat a una altra instal·lació municipal."
___Cost aproximat: 350.000€

Núm. 11 - 20

11. Adaptar el local de l'Agrupament Escolta i Guia de Sitges 

"Proposem adaptar el local de l'Agrupament Escolta i Guia de Sitges per tal de satisfer les diferents necessitats actuals. Per això, proposem la incorporació d'una sortida d'emergència, una entrada adequada o segona entrada pel lateral esquerra del local, un pati exterior (lateral esquerra del local) tancat, adequat i adaptat per a l'ús de l'Agrupament, una zona de càrrega i descàrrega, l'adaptació interna i externa per a infants amb NEE, la rehabilitació, adaptació i renovació dels elements estructurals, d'instal·lació elèctrica, de comunicació (internet i línia de telèfon fixe), de seguretat, sanitat i higiene."
___Cost aproximat: 350.000€ 


12. Millorar l'enllumenat públic del poble de Garraf

"Enllumenat al nucli del poble de Garraf (més quantitat de fanals o renovar-los)." 
___Cost aproximat: 300.000€


13. Restauració de l'Ermita de Santa Barbara i recuperació del seu entorn amb horts ecològics familiars

"Horts a Santa Barbara. Recuperació de l'Ermita de Santa Barbara i el seu entorn. Restauració de l'edicfici de l'ermita i de la casa. Recuperació de l'entorn amb horts ecològics familiars. 300.000"
___Cost aproximat: 300.000€

14. Adaptar la vorera situada darrera les Casetes de la platja a Garraf a persones amb mobilitat reduïda 

"El acceso del barrio de Garraf a la playa por la acera situada detrás de las Casetas de la playa no está adaptado para su suso por discapacitados, carritos de niños, personas mayores, etc... El transito se realiza por la calzada de coches, con gran peligro en especial en verano. Solicito la adaptación de los accesos a las playas por seguridad e igualdad social
___Cost aproximat: 300.000€

15. Esmenar deficiència en l'evacuació d'aigües pluvials de la zona verda compresa entre els carrers Riba Benaprès i Mestre i Cardenal Vidal i Barraquer 

"Esmenar les deficiències en l'evacuació d'aigües pluvials de la zona verda compresa entre els carrers Rita Benaprés i Mestre i Cardenal Vidal i Barraquer. Els objectius a aconseguir mitjanant aquesta proposta serien:
· Evitar els esllavissaments de terra que passen cada vegada que plou una mica i que provoquen que el carrer Rita Benaprès i Mestre quedi ple de terra.
· Adaptar la zona verda a tots els públics, que hi puguin circular cotxets, cadires de rodes..."
___Cost aproximat: 280.000€

16. Millorar l'enllumenat públic dels carrers Alcalde Güell, Antoni Sardà i Cristina Torrents de la Urb. Rat-Penat

"Millora de l'enllumenat pœblic dels següents carrers: Alcalde Güell, Antoni Sardà, Cristina Torrents ( Urbanització Rat-Penat)."
___Cost aproximat: 250.000€ 


17. Construir un mur o unes tanques definitives a la part superior del club de Petanca, al carrer Samuel Barrachina 

"Eliminar les tanques de protecció provisionals situades a la part superior del club Pentanca, Carrer Samuel Barrachina s / n, i construcció de mur o tanques definitives a causa del perill existent per els vianants."
___Cost aproximat: 250.000€ 


18. Reparar la pavimentació del carrer de l'Estació

"Sutracs al c/ de l'Estació, es a dir revisar alquitranat de dit carrer."
___Cost aproximat: 240.000€


19. Recuperació i treball comunitari de la Masia Can Pere Mestre

"Recuperació i treball comunitari a la Masia Can Pere Mestre. Tindria un cost d'uns 210.000€."
___Cost aproximat: 210.000€ 


20. Instal·lar marquesines a les parades de l'autobús 

"Instal.lar marquesines en les parades del Bus per a protegir als usuaris de la pluja i puguin sentar-se per esperar el Bus."
___Cost aproximat: 200.000€

 

Núm. 21 - 30

21. Enllumenat públic al carrer de Cristina Güell de la Urb. Rat-Penat, entre la Pl.

"Alcalde Güell i l'entrada al Parc de Garraf. Enllumenat públic C/ Cristina Güell entre la plaça Alcalde Güell i l'entrada al Parc de Garraf ( Urbanització Rat- Penat)."
___Cost aproximat: 200.000€


22. Traduir el web municipal al castellà i millorar-ne la usabilitat 

"Traducir la web municipal al castellano y mejorar la facilidad de uso."
___Cost aproximat: 200.000€

23. Millorar i ampliar l'enllumenat del passeig de Les Botigues 

"Millorar i ampliar l'enllumenat del passeig de les Botigues."
___Cost aproximat: 200.000€ 


24. Canvi de l'enllumenat públic del barri del Vinyet per faroles LED o de baix consum 

"Solicitamos el cambio de toda la iluminación pública de El Barrio de El Vinyet por farolas tipo LED o de bajo consumo, más eficiente, más potentes y con mayor capacidad lumínica que las actuales."
___Cost aproximat:175.000€


25. Dotar de fonts públiques les principals vies de Sitges i els parcs infantils

"Propuesta para que haya fuentes públicas de agua. Considero fundamental que un municipio como Sitges está dotado de fuentes de agua en la vía pública. Teniendo en cuenta el fuerte calor de los meses de verano y que los que tienen familia con niños, necesitan de agua frecuentemente, es inaudito que en Sitges no haya ni una fuente en las principales vías ni en ningún parque infantil."
___Cost aproximat: 150.000€ 

26. Canvi dels contenidors de brossa per uns nous al barri del Vinyet

"Solicitamos el cambio de todos y todos los tipos de contenedores de basura por unos nuevos y en buen estado (Ejemplo del deterioro: Pza Antonio García-Munté)." 
___Cost aproximat: 140.000€ 


27. Habilitar un espai per a fires i altres (pavimentació amb formigó d'una superfície de 1.800 m2 de l'entrada del parc de Can Robert)

"Habilitar un espai per fires i altres, com una fira del cómic, d'antiquaris, concerts etc. on instal·lar tambè alguns esdeveniments que es celebren al Passeig de la Ribera, descongestionant aixi el Passeig. Podria ser el Parc de Can Robert ." 
___Cost aproximat: 120.000€


28. Intal·lació d'equipaments esportius a l'aire lliure a dues zones de Sitges

"Instal.lació d'equipament esportiu a l'aire lliure a les dues zones Assenyalades amb cercle en el document adjunt, pel foment d'activitats físiques i com a complement per les persones que facin caminades i footing. Intal·lació d'equipaments esportius a l'aire lliure a 2 zones de Sitges."
___Cost aproximat: 120.000€ 


29. Posar lavabos públics al llarg de tot el Passeig Marítim de Sitges i a l'estació de trens 

"M'agradaria que una part dels diners es puguesin destinar a colocar mes WC al llarc de tot el paseig fins al terramar durant tot l'any, i que estiguesin ubers, no com el que hi ha pasat la estatua que es pasa tot l'hivern tancat. Som moltes les personas que caminem a diari fins el Terramar, i que paguem els impostus del poble i ens agradaria rebre els serveis tot l'any, no numes en épocas de turisme. Per aixo demanu més WC al passeig, platja Sant Sebastià, estació de tren."  
___Cost aproximat: 100.000€


30. Arreglar el parc infantil de Can Robert

"Netejar, cuidar i renovar els parcs infantils. Aprofitaria també per dotar-los de més zona verda (per exemple el de la Vall).  Arreglar el parc infantil de Can Robert té uns gronxadors molt originals i ara estan molt descuidats." 
___Cost aproximat: 100.000€

Núm. 31 - 40

31. Millorar el parc infantil de la zona de Ca l'Antoniet, davant l'skatepark 

Millora els parcs infantils del poble. Els que tenim estan molt deteriorats o bé fets mal bé com el situat a al zona de Ca l'Antoniet, davant del Skatepark, on els nens no hi poden jugar per estar els esglaons del tobogan trencat o els columpis mig trencats. I fa por que els nens puguin prendre mal.
___Cost aproximat: 100.000€


32. Millorar el paviment dels carrers Emili Picó, connexió carretera amb barri de Quint Mar, Avinguda de les Flors, Sant Gaudenci i trams del Passeig Marítim i del Passeig de la Ribera 

"Millora del paviment de carrers: Emili Picó; connexió carretera amb barri de Quint Mar; Avda. de Les Flors; Sant Gaudenci; trams del Passeig Mar'tim i Passeig de La Ribera; etc. I de forma urgent, condicionar edifici Casal Joventut i parc dels Ametllers a la Zona del Poble Sec."
___Cost aproximat: 100.000€


33. Adequar i dotar de mobliari urbà el Parc del Rocà

"Adequació i dotació de mobiliari urbà del Parc del Rocà.
___Cost aproximat: 90.000€


34. Adequació d'una nova zona verda municipal al PAU 25 (Cases del Sord)

"L'adequació d'una nova zona verda municipal al PAU 25 (Cases del Sord), canviant el sistema urban'stic actual de "reparcel·lació per cooperació pel d'expropiació" (uneixo document explicatiu)
___Cost aproximat: 80.000€


35. Fer noves les voreres del carrer Santiago Rusiñol 

"Fer noves les voravies del carrer Santiago Rusiñol (Estan molt malmeses)".
___Cost aproximat: 75.000€


36. Crear un espai d'acollida per a indigents

"Crear un espai d'acollida per a indigents, sense sostre, deshauciats i transeunts que contingui: un espai de control d'entrades i sortides, dutxes i lavabos, enfermeria, menjador, espai lœdic, cuina, camarotes (disponibiltiat mínima 12 persones), habitació emergència per família (1 de 4 a 6 membres) i disposició emergència maltractades (1-2-3 membres). A més servei de control, vigilància i atenció personal, a on trobar assistència mèdica i sanitària per el control de les persones. L'espai necessari pot ser d'entre 200 - 250 metres en 1 o 2 plantes. El pressupost pot ser, amb col·laboracions empresarials i voluntariat, d'entre 56.000 i 62.000€".
___Cost aproximat: 70.000€


37. Instal·lació de càmeres de seguretat al carrer Bonaire

"Queremos proponer la instalación de camaras de seguridad a lo largo de la calle bonaire y en la confluencia de las calles Sant Josep con Sant Gaudenci, además de Sant Josep con Sant Bonaventura. Entendemos que la mayoria de robos a altas horas de la madrugada tienen lugar en estas areas por lo que se necesita un dispositivo extra además de la presencia policial".
___Cost aproximat: 60.000€ 


38. Fer dos trams d'accés per a persones amb mobilitat reduïda a Garraf 

"Dos trams d'accés per minusvalids (carrets de compra o cotxets d'infants) a Garraf. 1er tram: del passeig de Mar al tunel de l'Estació. 2n tram: del tunel de l'Estació al barri de l'Estació i Estació de tren. Actualment qualsevol minusvalid que vulgui anar del barri de l'Estació a la platja o a l'altra banda del poble o viceversa ha d'anar per la C-31
___Cost aproximat: 60.000€


39. Arranjar paviment i jardineria al Passeig Marítim, des de l'Avinguda Sofia fins al carrer Josep Vicenç Foix

"Passeig Marítim, de l'avinguda Sofia al Hotel Terramar i per lavorera, des del número 12 al 72, tapa els forats que estan en mal estat i els parterres poseu jardineria i arbres. Retireu 2 papereres que fa 2 anys que hi ha un plàstic. 
___Cost aproximat: 60.000€ 


40. Arreglar el paviment als carrers Sant Gaudenci i Illa de Cuba

"Arrenjament del ferm del Crer. Sant Gaudenci   i del Crer. Illa de Cuba entre Crer.Sant Gaudenci i Crer. Artur Carbonell  (el ferm s'ensorra per el pas dels camions) i de les  respectives voreres  (al canto dels nœmeros parells del Crer. Illa de Cuba es de pedra i esta totalment desnivellat, amb el perill que representa per els vianants que van i vennen del mercat i de l'estacio)".
___Cost aproximat: 60.000€ 

 

Núm. 41- 50

41. Arreglar paviment del tram del Passeig Vilanova, entre el carrer Joan de la Cierva i avinguda de Navarra

"Reparar el asfalt del tram del Passeig de Vilanova compres entre el Crer. Joan de la Cierva i el Rest. La Masia, esta ple de sots i aixo es molt perillos per els vehicles de dues rodes ja que es un lloc molt frecuentat per aquets vehicles. Axi com tambe tot el Crer. Joan de la Cierva  per la gran quantitat de sots que hi ha en tot ell".
___Cost aproximat: 60.000€ 


42. Canvi de l'enllumenat aeri públic de la platja i cases del Garraf per un que s'adapti al conjunt catalogat i amb les mesures de seguretat necessàries

La il·luminació pública, aèria a la vorera, platja i castes del Garraf la proporcionen vuit focus situats sobre de les casetes, sobre uns suports metàl·lics. Per motius tècnics, manca absoluta de seguretat, no ser accessible per al canvi de focus fosos i no ser els adequats per un conjunt catalogat com patrimoni de Bé d'interès cultural (BIC). Per aquest motiu, demanem el canvi de la il·luminació aèria pœblica, adaptant-la a un conjunt catalogat i amb les mesures de seguretat adequades".
___Cost aproximat: 60.000€ 


43. Arreglar el paviment dels carrers Artur Carbonell i Falconera del Garraf

"Arreglar el paviment dels carrers l'Estació i Falconera del Garraf".
___Cost aproximat: 60.000€ 


44. Renovació de dos construccions modulars que fan funcions de vestidors a l'equipament del Club de Rugby Sitges

"Millorar l'equipament del Club de Rugby Sitges. Actualment és una de les escoles esportives amb més creixement de Sitges, a més també una de les més grans de Catalunya. Venen equips francesos, anglesos, espanyols i catalans a jugar diversos tornejos de la federació Catalana, nacional, amistosos... la imatge que donem com a poble és bastant lamentable i "cutre" amb els contenidors que fan de vestuaris, no ha de ser gaire difícil ni costós fer uns vestuaris, zona de bar i equipaments a l'alçada de la imatge de Sitges i que es projecte per diversos llocs. És una proposta perquè en gaudeixin la gent de Sitges i els seus visitants i d'imatge nacional i exterior (els que venen a jugar i són extrangers poden tornar de vacances amb posterioritat, cal una bona imatge sempre, fem turisme i fem poble... i per què no en un futur acollir un campionat nacional amb els corresponents ingressos d'allotjament i restauració per Sitges provinents dels participants i familiars)".
___Cost aproximat: 52.000€ 


45. Arranjar i construir el tros de vorera que falta des de la Creu de Santa Bàrbara fins a La Bòvila 

"Arrenjar i realitzar el tros de vorera que falta des de la creu de Santa Bàrbara fins la Bòvila per tal que l'entrada a sitges estigui més adequada i tingui un impacte visual de més qualitat per la nostra vila".
___Cost aproximat: 50.000€ 


46. Col·locar equipaments de gimnàstica a l'aire lliure al Passeig Marítim entre el passeig del Doctor Gaietà Benaprès i el carrer Josep Vicenç Foix

"Col·locar un "equipment de gimnàstica" al passeig entre l'estàtua i Terramar per a què la gent que camina pugui completar l'exerci amb uns aparells (Adjunta imatges)". 
___Cost aproximat: 50.000€


47. Tornar a editar "Sitges al dia"

"Por favor revivir 'Sitges al dia', que era útil a los residentes y visitantes por igual".
___Cost aproximat: 50.000€
 

48. Dotar espais amb cistelles de bàsquet, taules de ping-pong, frontó... per als joves 

"Per els joves q no poden pagar un gimnas o a una entitat esportiva construir, encara que no sigui dins el casc urbà, cistelles de basquet, tauls de ping-pong, algun fronton... les xarxes ja les possarien ells".
___Cost aproximat: 50.000€ 


49. Realitzar una campanya informativa i d'actuació contra el Mosquit Tigre 

"Campanya informativa i d'actuaci— contra el mosquit tigre. Seguint l'exemple d'actuacions realitzades al Baix Llobregat (http://www.elbaixllobregat.net/mosquitigre/contingut.asp?id_menu=44) proposem una acció global per minimitzar els efectes negatius d'aquest insecte a la nostra vila. Començcant per una campanya informativa, acompanyada de les accions larvicides i plaguicides als espais pœblics recomanades per experts".
___Cost aproximat: 50.000€ 


50. Ampliar la vorera del passeig de Vilafranca que accedeix a La Bòvila i La Madriguera

"Ampliació de la vorera al Passeig de Vilafranca que accedeix a la Bòvila i la Madriguera. Per accedir a aquests barris, després de la rotonda "del cor" i d'haver passat Can Milà el passeig o rambla s'estreny fins quedar reduït a una vorera, al costat mateix de la carretera. Es podria ampliar aquesta vorera i per això caldria cobrir el tram de riera que està al costat mateix, fins el carrer de la Madriguera. Amb aquesta ampliació es facilitaria i milloraria l'accés a aquests barris."
___Cost aproximat: 50.000€ 

Núm. 51 - 60

51. Millorar les mesures de seguretat de les instal·lacions esportives (instal·lar DEA, cortines de separació de les pistes del pavelló de seguretat i homologades, instal·lar proteccions acotxades a les bases de les cisteslles de basquet i fanals a les escoles municipals) 

"Millora de les mesures de seguretat de les instal·lacions esportives.
1.- Instal·lació de aparells de DEA (Desfibril?ladors Externs Automàtics) a cada instal·lació esportiva.
2.- Instal·lació de cortines de separació de les  pistes del pavelló de seguretat i homologades al pavelló 2 de pins vens
3.- Instal·lació de proteccions acotxades a les bases de les cistelles de Basquetbol i fanals de les escoles municipals"  
___Cost aproximat: 45.500€


52. Anul·lar una de les voreres del pas sota la via del carrer Sant Honorat, el Pont dels Ocells, i ampliar l'altre 

"Les voreres del pas sota la via del carrer St. Honorat -El Pont dels Ocells- són molt estretes el que fa que, com hi ha baranes, sigui dificultós el pas dels vianants que es troben en sentit contrari, sobretot si van amb cotxets de nens. Caldria anul·lar una de les dues voreres i ampliar l'altre, tal com es va fer al carrer Font Llopart".
___Cost aproximat: 45.000€ 


53. Construir un corre-can (amb pipi-can) a l'entorn de Can Robert 

"Davant la manca de llocs on deixar lliure el  gos per fer les seves necessitats i que també pugui córrer lliurament, utilitzar alguns dels solars que hi ha davant el parc de Can Robert. Si amés poguessin convertir-se en pipi cans com a Vilanova i Sant Pere de Ribes, molt millor. Sé que incompleix el punt novè, donat que hi haurien tasques de manteniment i obres menors, però ho deixo obert a debat".
___Cost aproximat: 40.000€


54. Canvi o ampliació de l'enllumenat públic del carrer Major

"El alumbrado de la calle Major es muy deficiente y con el suelo negro aún es mas notoria la precariedad de las farolas que apenas iluminan, creando una sensación de abandono que va en contra de los intereses comerciales de la zona que en invierno queda casi desierta al partir del anochecer, es decir las seis de la tarde. Proponemos el cambio o suplemento del alumbrado publico de Carrer Major de Sitges para tener una visibilidad equivalente a las otras calles de los ejes comerciales de Sitges" . 
___Cost aproximat: 40.000€


55. Instal·lar 2 o 3 llocs de recàrrega per a motos elèctriques a l'estació 

"Propongo instalar 2-3 puestos de recarga para motos eléctricas en la estación. Además se debería promover la moto eléctrica en Sitges para evitar contaminación acústica y de emisiones nocivas. Frecuentemente la policía/los mossos deberían hacer pruebas de ruido con las motos convencionales, parece que hay muchas que emiten más ruido de lo que es permitido. Los costes de estas pruebas no deberían ser muy elevados."
___Cost aproximat: 35.000€


56. Ampliar l'activitat de vela per a que es pugui dur a terme durant dos cursos escolars (5è i 6è de Primària) 

"Ampliar de nou l'activitat de vela pels escolars de Sitges per tal que la puguin dur a terme durant dos cursos donat que Sitges és un poble clarament vinculat al mar".
___Cost aproximat: 30.000€


57. Crear aparcaments dissuassoris a Les Botigues de Sitges

"Crear aparcaments dissuassoris a les Botigues".
___Cost aproximat: 30.000€ 


58. Crear un espai de socialització de gossos on puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats 

"Sol·licito un espai de socialització de gossos on els animals puguin córrer, jugar, fer les seves necessitats i així evitar els problemes de convivència que comporta no tenir un lloc tancat habilitat per a tal fi. Aquest espai hauria de ser prou gran per abastar el gran nombre de gossos que hi ha actualment a Sitges i hauria de disposar, entre d'altres, de zona controlada pels excrements, utensilis de recollida, bancs per a les persones, zones d'ombra i punts de llum. Moltes de les persones que tenim gos considerem que aquesta és una demanda molt urgent que beneficiaria a tots, tant als que tenim gossos com els que no en tenen, donat que contribuiria a la millora de la convivència" 
___Cost aproximat: 20.000€
 

59. Canvi de les plaques dels carrers de Sitges, Garraf i Les Botigues de Sitges, prioritzant els carrers més allunyats de les urbanitzacions 

"Proposo que s'incrementi el pressupost anual destinat a corregir i actualitzar les plaques dels carrers de Sitges (sense descuidar els barris del Poble de Garraf i les Botigues, i donant la mateixa prioritat als carrers allunyats (situats en urbanitzacions com Quintmar, la Llevantina, Santa Bàrbara o Vallpineda) dels més cèntrics)".
___Cost aproximat: 18.000€


60. Instal·lar un parc infantil amb terra de Tartan i vallat prop del centre cívic de Les Botigues de Sitges 

"Instal·lació d'un parc infantil amb terra de TARTAN i vallat per la protección dels nens i suggerim que la seva ubicació estigui propera a la del centre cívic per afavorir la seva utilització pels veïns de la zona".
___Cost aproximat: 15.000€ 

 

Núm. 61 - 72

61. Fer dues zones de seguretat (0-4 anys i 4-10 anys) als parcs de la Plaça Catalunya, Poble Sec, passeig de la Ribera i platja de Sant Sebastià

"Parcs infantils: plaça Catalunya Poble Sec, davant Hotel Calipolis, Platja Sant Sebastià; fer 2 zones per seguretat, de 0 a 4 anys i de 4 a 10 anys. I col.locar arbres". 
___Cost aproximat: 15.000€


62 Instal·lar un parquing portàtil de bicicletes a prop de l'entrada de l'estació de trens

"Instal·lar un parquing portàtl de bicicletes a prop de l'entrada de l'estacióde tren de Sitges".
___Cost aproximat: 15.000€


64. Campanya d'esterilització de gats de carrer i accions educatives envers el respecte als animals

"Esterilització dels animals abandonats i que malviuen al carrer. Creaci— d'un espai / Centre d'acollida per als mateixos amb sacrifici zero. Potenciaci— de les tasques educatives tant als infants i adolescents com als seus progenitors i a altres adults, en el respecte als animals, al no aband—, comprom's de responsabilitat envers els que no tenen la sort de tenir una llar. Potenciaci— de les adopcions. Espais i pressupost per a l'alimentaci— i control de les col—nies, amb esterilitzaci— i control veterinari i mai amb sacrifici de cap animal. 
___Cost aproximat: 13.500€ 


65. Construcció de pistes de tennis públiques

"Construcció de pistes de tennis públiques. Que siguin accessibles a preus assequibles --no com passa actualment amb el camp de futbol municipal, per exemple".
___Cost aproximat: 10.000€ 


66. Incrementar la dotació de cubells d'escombraries a les platges 

"Reforçar la neteja de les platges. A les platges de Sitges s'acumula la brossa durant els mesos de màxima afluència de turistes. Hi ha pocs cubells d'escombraries i s'omplen molt rˆpidament. Com a conseqüència, la sorra i l'aigua presenten nivells de contamianació importants. Es proposa incrementar la dotació de cubells d'escombraries a les platges".
___Cost aproximat: 8.000€ 


67. Arreglar la vorera del Passeig de la Ribera, entre els carreres Joan Lloveras i Socias

"Passeig de la Ribera entre carrers Joan Lloveras i Socias (fa 6 mesos) hi ha un tram de 80 metres amb la vorera en mal estat. Ermita Sant Sebastià al Parc Infantil poseu Arbres que falten als parterres i 3 mes al parc infantil".
___Cost aproximat: 7.200€ 


68. Habilitar zones d'exercicis per persones adultes a la platja del barri de Les Botigues de Sitges

"Habilitar zona d'exercicis per a persones adultes a la platja del barri de Les Botigues de Sitges".
___Cost aproximat: 6.000€


69. Replantar 50 alcorques al barri del Vinyet

"Solicitamos que se replanten los más de 50 alcorques vacíos en el Barrio de El Vinyet debido a la caída o retirada de los pinos existentes".
___Cost aproximat: 5.000€ 


70. Ampliar el carril bici que arriba al minigolf fins al carrer Josep Irla

"Ampliar carril bici. Hasta ahora el carril bici llega hasta el minigolf. Para los que vivimos en Can Pei es peligroso bajar con los niños desde el C/ Josep Irla hasta este punto. Por tanto, propongo ampliar el carril bici y crear una vía que suba hasta el C/ Josep Irla".
___Cost aproximat:: 3.000€


71. Marcar els quilòmetres al Passeig de la Ribera per que els que hi corren coneguin la distància que fan

"Marcar els quilòmetres al Passeig de la Ribera. Cada vegada hi ha més gent que corre i estaria molt bé saber els quilòmetres exactes per conèixer la distància que es corre, fer sèries... Tamb es podria aprofitar per marcar algunes rutes per c´´orrer tant urbanes com de muntanya".
___Cost aproximat:: 2.000€ 


72. Compra d'un scanner professional per digitalitzar la documentació de l'arxiu històric

"Fer un pla específic per digitalitzar tota la documentació de l'Arxiu Històric de Sitges de manera que es pogués consultar fàcilment per Internet. El pla tindria com a principal objectiu la compra del material (scanners professionals) que permetessin juntament amb la contractació de personal específic perquè a partir de la supervisió de les persones que treballen a l'Arxiu Municipal es digitalités i catalogués tot al material existent. D'aquesta manera es potenciaria la investigació i consulta de dades de Sitges per part de moltes més persones ja que els recursos serien accessibles les 24h i es podria fer des de casa. El pla també hauria de tenir com a tasca en paral·lel la recol·lecció de més dades, fotografies,... amb la possibilitat d'únicament digitalitzar-les de particulars, entitats,... de manera que es pogués ampliar més fàcilment el catàleg i per tant fons documental de Sitges amb seccions pròpies com fotografies, publicacions sitgetanes, setmanaris, folklore,... Posteriorment es podria seguir utilitzant aquests Scanners per digitalitzar altre documentació tant de la Biblioteca Municipal, Ajuntament, Registre,...".
___Cost aproximat: 1.500€

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/12/2014