Presentació de l'Alcalde, Miquel Forns

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Presentació de l'Alcalde, Miquel Forns

Presentació de l'Alcalde, Miquel Forns

Fotos de Sitges

Els nostres objectius, les vostres oportunitats


Sitges continua sent un lloc d'oportunitats. El context actual fa que el govern que presideixo tingui clar que, ara més que mai, la col·laboració públic-privada sigui l'únic camí obert per assolir el creixement i la generació d'activitat econòmica.

És cert que tots cerquem el mateix objectiu, però també és cert que no a tot arreu conflueixen les mateixes circumstàncies per a que aquests objectius compleixin amb les perspectives generades.

És per aquest motiu que vull compartir alguns dels projectes de futur que han de permetre mantenir i fer créixer Sitges com a referent d'alguns dels signes que han construït la identitat d'aquesta vila: referent internacional a nivell turístic i referent en el món de la cultura.

Tot gràcies a la no fàcil combinació d'una vila que presumeix de cosmopolita amb habitants de més de 70 nacionalitats diferents, conservant la identitat i la tradició d'un poble de la Mediterrània amb un ric llegat cultural.

És per tot això que Sitges, gràcies als seus esdeveniments d'extraordinària repercussió mediàtica, és un dels millors aparadors de posicionament de marca. 

Sitges és la millor oportunitat per implementar projectes empresarials de futur amb tot allò que tingui a veure amb el coneixement, la cultura i l'oci; i tots els serveis que se'n deriven. Aquests pilars, els de l'economia basada en el sector serveis, volem que continuïn sent les bases del nostre creixement.

A Sitges no li cal construir personalitat. És una vila que marca tendències en un entorn privilegiat, capaç de generar tot allò que es proposi, però per a que tot això continuï sent possible necessitem complicitats. I creiem que els nostres objectius són les vostres oportunitats!Benvinguts a Sitges!

 
Miquel Forns i Fusté
Alcalde de Sitges

Miquel Forns i Fusté, Alcalde de Sitges

Documents:(Quadríptic de presentació)


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 30/10/2012