Benestar social i família

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família

Benestar social i família

Ajuts socials 2018

Destacat:

> Ajuts a famílies monoparentals i nombroses
> Ajuts per a persones amb discapacitat igual o superior a 49%
> Ajuts per a l'adquisició de llibres i material escolar
> Ajuts a persones amb pensió no contributiva i pensions mínimes

 > Tots els ajuts i prestacions

Notícies

07/08/2018

L’Ajuntament de Sitges crida a respondre el qüestionari per elaborar el Protocol davant les violències sexuals en espais d’oci i Festes

El qüestionari digital sobre abusos, assetjament i violència sexual en espais d’oci, és anònim i confidencial i es pot omplir a través de les xarxes socials i de la pàgina web municipal www.sitges.cat. L’objectiu és obtenir i analitzar la informació per estudiar la radiografia social de la vila.

18/07/2018

Sitges posa en marxa el projecte Cultura en Blau

El nou servei s’adreça als titulars del Carnet Blau + i del Carnet Blau Social, així com també a les persones nouvingudes del programa Implica’t. L’objectiu és posar a l’abast de tothom la cultura a través de descomptes. En una primera fase s’obtindran avantatges a cinema, concerts de música, museus, espectacles, entre d’altres activitats culturals.

25/05/2018

L’àmbit de l’ensenyament i la joventut, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent per parlar sobre les necessitats en Ensenyament i Joventut. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua amb les sessions sectorials iniciades amb els àmbits la Promoció Econòmic, i la salut i l’assistència social.

24/05/2018

Una vintena de persones nouvingudes reben els diplomes del curs de coneixements laborals i d'acollida

L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, han entregat els diplomes a les persones nouvingudes que han participat en la formació que els permet tenir un coneixement bàsic sobre el funcionament del món laboral i els serveis bàsics de la vila.

14/05/2018

La regidoria de Benestar i Família programa tallers per saber utilitzar els smartphones per a la gent gran

Els Casals Municipals de la Gent Gran de Sitges ofereixen formació sobre l’ús dels telèfons intel·ligents. Durant les sessions es divulguen coneixements bàsics del telèfon mòbil i també es fan pràctiques per fer servir el dispositiu i les aplicacions més habituals.

04/05/2018

El ple dona llum verda al primer Pla Local de la Infància i l’Adolescència

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat per unanimitat aquest dijous el Pla Local de la Infància i l’Adolescència. El ple municipal també ha tirat endavant la municipalització del servei de la zona blava, que a partir d’ara passarà a ser gestionat per l’Ajuntament. Els seus treballadors i treballadores, fins ara integrats a la societat en vies de dissolució Sitges Model XXI, formaran part de la plantilla de l’administració local.

Enllaça al web de l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/09/2018