Benestar social i família

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família

Benestar social i família

Ajuts socials 2018

Destacat:

> Ajuts a famílies monoparentals i nombroses
> Ajuts per a persones amb discapacitat igual o superior a 49%
> Ajuts per a l'adquisició de llibres i material escolar
> Ajuts a persones amb pensió no contributiva i pensions mínimes

 > Tots els ajuts i prestacions

Notícies

29/01/2019

L’Ajuntament de Sitges dona una segona vida a bicicletes en desús per a col·lectius vulnerables

Es reciclen un total de 17 bicicletes que el cos policial tenia en desús per entregar a persones amb situació de vulnerabilitat. L'objectiu és facilitar la mobilitat i alhora promoure la reutilització i el reciclatge.

10/12/2018

La campanya solidària de recollida de joguines disposa d’una vintena de punts habilitats

La campanya solidària ‘Una joguina per un somriure’ pretén recollir fins al 15 de desembre joguines destinades a infants i joves, de 0 a 14 anys. L’Ajuntament de Sitges, Creu Roja, El Cau de Sitges i la Taula del Tercer Sector, impulsen un any més aquesta iniciativa que pretén que cap nen es quedi sense cap regal.

26/11/2018

Benestar i Família organitza una nova edició del curs implica't a Sitges per fomentar la integració de persones nouvingudes

El curs s’impartirà en sessions informatives els dies 3,4, 5, 10 i 11 de desembre. L’objectiu és donar a conèixer la història, els serveis municipals, les tradicions i la cultura. L’activitat és gratuïta però per poder participar-hi cal inscriure’s prèviament fins al 28 de novembre a l’Edifici de l’Escorxador al carrer Joan Maragall número 36, trucant per telèfon o enviant un correu electrònic.

20/11/2018

Sitges recollirà la distinció ‘Ciutat amiga de la Infància’

L’alcalde de Sitges i la regidora de Benestar i Família recolliran el 27 de novembre la distinció ‘Ciutat Amiga de la Infància’ en un acte que tindrà lloc a Oviedo.

07/11/2018

La regidoria de Benestar i Família proposa un recorregut nocturn per conèixer la percepció que generen els espais públics

La passejada nocturna pels carrers de Sitges se celebrarà el 15 de novembre de 19 a 21 h i el punt de trobada serà a l’Espai Jove. Aquesta iniciativa, que permetrà entendre com percebem i vivim els espais públics, és una de les accions per elaborar el Protocol d’actuació contra violències sexuals en espais d’oci i festes. Les inscripcions per participar es poden fer fins al 14 de novembre.

Enllaça al web de l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/01/2019