Descobrim Sitges: La co-creació en la diversitat

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Atenció a la Ciutadania Nouvinguda > Descobrim Sitges: La co-creació en la diversitat

Descobrim Sitges: La co-creació en la diversitat

Projecte Descobrim Sitges: La Co-creació en la diversitat un valor afegit en la integració de la ciutadania nouvinguda

Co-creació en la diversitatLa Regidoria de Diversitat de l'Ajuntament de Sitges ha posat en marxa una nova iniciativa anomenda "Descobrim Sitges: La Co-creació en la diversitat; un valor afegit en la integració de la ciutadania nouvinguda". Es tracta d'una nova proposta participativa, basada en l'experiència de totes les persones que ja han viscut o estan vivint el procés d'integració, amb l'objectiu de poder oferir nous serveis i activitats per a tota la població i així afavorir la cohesió social al municipi.

Han participat persones, entitats i associacions de la societat sitgetana, al llarg dels mesos d'octubre i de novembre. A través de diferents tècniques de co-creació i la seva experiència han identificat quines activitats o serveis s'haurien de posar em marxa en el nostre municipi per afavorir la interrelació entre les persones nouvingudes i les autòctones perquè tots ens puguem enriquir de la diversitat cultural que tenim a Sitges.

Les persones que estiguin interessades en aquest projecte han pogut col·laborar amb aquesta iniciativa responent a l'enquesta on-line.

Del total de la població empadronada a Sitges, al voltant un 26% és d'origen estranger. La considerable xifra de persones vingudes d'arreu del món (7.466) fa necessari el desenvolupament de projectes que afavoreixen la cohesió social i és per això que la Regidoria de Diversitat ha dissenyat aquest projecte.

A més la Regidoria de Diversitat ha posat en marxa aquest any el circuit d'acollida dirigit a tots els nous empadronats al municipi, la guia d'acollida per a la ciutadania nouvinguda, ha continuat amb el seu servei d'assessorament legal i amb la seva oferta formativa adreçada a tota la població de Sitges interessada; cursos de cuina catalana, informàtica, cursos de català i el taller "Descobrim Sitges: La Co-creació en la diversitat; un valor afegit en la integració de la ciutadania nouvinguda".

Aquest projecte està subvencionat pel Ministeri de Treball i Immigració i pel Fons Europeu per a la Integració i està desenvolupat per l'empresa Co-creations S.L, experts en innovació.


Ministeri de Treball
Fons Europeu

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/03/2011