Comunicació

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Comunicació

diarisAltres destacats:

> Hemeroteca de notícies
> Xarxes socials
> Contactar amb la responsable de Comunicació
> Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local (UAB)


Notícies

20/08/2018

Festa Major als mitjans de comunicació

La Festa Major es pot seguir a través dels mitjans de comunicació municipals.

20/08/2018

Els creatius Enric Nel·lo, Josep Rom, Carles Ortet i Camil Roca impartiran un taller d’estratègia i creativitat publicitària organitzat pel Departament de Promoció Econòmica

El Centre Cultural Miramar acollirà del 25 al 27 d’octubre un taller gratuït destinat a joves creatius de 21 a 30 anys i impartit per experts de renom en l’àmbit publicitari com Enric Nel•lo, el doctor Josep Rom, Carles Ortet i Camil Roca. Les sessions seran teòrico-pràctiques i pretenen descobrir talents emergents. Els interessats hauran de prendre part d’un procés de selecció per poder participar-hi. El període d’inscripció serà del 7 de setembre al 7 d’octubre.

20/03/2018

Ràdio Maricel es trasllada

Les obres de reforma de l’edifici del carrer Sant Honorat comportaran la supressió de la programació en directe fins al 16 d’abril.

19/04/2018

Les emissions en directe de Ràdio Maricel tornen el dia de Sant Jordi

Després de quatre setmanes d’obres, les emissions de Ràdio Maricel en directe tornaran el proper dilluns, diada de Sant Jordi, a partir de les 9 del matí.

10/04/2018

L’alcalde, Miquel Forns, assegura que casos com el de l’agressió homòfoba de 2016 a Sitges "no poden quedar impunes"

Segons Miquel Forns, l’única manera de combatre l’homofòbia "és per la via de la conscienciació, però també denunciant-ho quan es produeixi l’agressió". Els fets es remunten a 2016, quan l'acusat i els seus acompanyants van seguir la víctima fins a l'estació de Renfe de Sitges, on el van agredir per la seva orientació sexual, un cas que va commocionar l’opinió pública.

Escolta Sitges
Maricel Televisió
Agenda Pública
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 20/08/2018