V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura > Concursos > V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitg

V Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges

VII Certamen Literari Sant Jordi de l'Associació Cultural de Les Botigues de Sitges


Bases del concurs:

1. Hi podrà participar qualsevol persona resident a l'estat espanyol.

2. S'acceptarà un relat per autor, en prosa, escrit en llengua catalana o castellana, original i inèdit, no premiat en cap altre certamen, amb extensió màxima de 1.000 paraules. Es presentarà en format Word (.doc), tamany DIN A4, escrit a 1'5 espais, tipus de lletra Times New Roman o similar, 12. Els relats que no compleixin aquestes condicions no s'acceptaran.

3. El tema és lliure i tindrà tres Modalitats:
· Infantil (Fins als 12 anys)
· Juvenil (De 13 a 18 anys)
· Sènior (A partir de 18 anys)

4. Premis:
La modalitat Sènior tindrà un Primer Premi de 500€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa. I un Accèssit amb 250€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa.
La modalitat Juvenil tindrà un Primer Premi amb un xec regal de 150€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa. I un Accèssit amb un xec regal de 75€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa.
La modalitat Infantil tindrà un Primer Premi amb un xec regal de 100€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa. I un Accèssit amb un xec regal de 50€, diploma, llibre de l'Associació i una rosa.

5. Els relats seran enviats a: associaciolesbotigues2017@gmail.com, amb el següent assumpte: Concurs Literari / Modalitat (que correspongui).
S'han d'enviar dos arxius adjunts: el primer amb el títol, la modalitat i el relat sense nom de l'autor; i el segon amb les dades personals: el títol, nom de l'autor, direcció, telèfon i correu electrònic.

6. La data de presentació serà des de l'1 de febrer fins el 20 de març a les 24.00h.

7. L'entrega de premis tindrà lloc el 22 d'abril, a les 12h, al local social de Les Terrasses de Sitges, carrer Morro Curt, nº 5, 08860, Les Botigues de Sitges (Barcelona), en motiu de la festivitat de Sant Jordi i Dia del Llibre. És imprescindible la presència dels guanyadors o del seu representant en cas de força major. Tots els presents que hagin participat al Concurs seran obsequiats amb una rosa.

8. La composició del jurat es farà pública en el moment d'emetre el veredicte, que tindrà caràcter irrevocable. El jurat podrà declarar desert qualsevol premi.

9. Els treballs  presentats quedaran en poder de l'ACLBS que podrà fer-ne la difusió que estimi oportuna.

10. La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.Associacio Cultural Les Botigues de Sitges


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 09/03/2018