Festival Internacional de Música 'Concerts de mitjanit'

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura > Espectacles > Festival Internacional de Música

Festival Internacional de Música 'Concerts de mitjanit'

Concerts de Mitjanit"El Festival Internacional de Música "Concerts de Mitjanit" de Sitges sorgí l'any 2003 per iniciativa d'Aiguadolç Port de Sitges amb l'objectiu d'oferir una programació de música clàssica i contemporània que donés cabuda, a mig termini, a grans intèrprets nacionals i internacionals, a joves intèrprets catalans i on es difongués el patrimoni musical català, a més de la música de nova creació i dels grans clàssics.

En només quatre edicions, el Festival s'ha consolidat com una de les propostes més fresques, innovadores i de major qualitat de Catalunya. La nostra vocació cultural, junt amb la il·lusió i professionalitat amb què afrontem cadascun dels nostres reptes, ha fet possible un creixement més que notable, que es pot observar en els diferents apartats del Festival. No obstant això, la nostra mirada està posada en el futur: volem consolidar-nos a nivell nacional i internacional com un festival que aposta per la qualitat i el contingut.

La programació d'aquest any presenta importants novetats respecte anys anteriors. La primera és el considerable augment del nombre de concerts i de l aseva qualitat, i la segona, una difersificació de l'oferta del festival que es divideix, a partir d'ara, en tres linies diferents; Palau Mitjanit, Off Mitjanit i Petits Sons. D'aquesta manera, el Festival pretén arribar a tots els públics i incrementar el seu valor pedagògic i cultural".

Fundació Port d'Aiguadolç


Venda d'entrades a:
a) Tick Tack Ticket www.ticktackticket.com Tel. 902 150 025
b) Fnac www.fnac.es
c) Establiments Tipo www.tipo.es
d) Carrefour www.entradas.carrefour.es
e) Servicaixa www.servicaixa.com Tel. 902 33 22 11
f) Fundació Cultural Port d'Aiguadolç, Torre Capitania. Tel. 93 894 26 00. De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00.
Els preus són 6€, 10€, 22€, 26€, 32€, 46€ i 100€ en funció de l'espectacle. Hi han abonaments i descomptes.

El festival Internacional de Música de Sitges "Concerts de Mitjanit" és un festival organitzat per Fundació Cultural Port d'Aiguadolç, i està dins de Sitges Vila de festivals.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 27/04/2009