Fira d'Art de Sitges

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura > Exposicions > Fira d'Art de Sitges

Fira d'Art de Sitges

XXV Fira d'Art de Sitges
17 i 18 de març de 2018
Envelat del Platja de la FragataÍndex

 

Inscripcions

Podeu fer la inscripció a través de:

> OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana), situada al Carrer Nou, 12, del 22 al 3 de febrer, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores, dijous de 16 a 18:30 hores i dissabtes de 10 a 13 hores

Formulari web (De les 8.30 del 22 de gener a les 13.00 del 3 de febrer) 


Observacions:

· Telefònicament, no es faran preinscripcions.
· Al fer la preinscripció caldrà aportar el Currículum Vitae, dossier fotogràfic de l'obra i 3 fotografies en format digital (.jpg) representatives de la seva obra.
· Els artistes de  Sitges i de la comarca del Garraf  hauran de portar també, el justificant d'empadronament.

 

Bases de la Fira d'Art

1.Podran prendre-hi part tots els artistes plàstics (dibuix, pintura, gravat i escultura) i  hi tindran prioritat els residents a Sitges, comarca  del Garraf i del Penedès. No es permetrà la participació amb articles d'artesania (ceràmica, figures de guix, paper maixé, articles de roba,...)

2.Tots els artistes participants comptaran amb un espai amb similars condicions físiques dins l'envelat situat al Passeig de la Ribera. L'esmentat estand estarà proveït, per l'organització, d'una taula i dues cadires. Cada participant haurà de portar  els elements que necessiti per poder-hi penjar les obres. Els estands podran ser ocupats per un o màxim dos artistes.

3.Les persones interessades a participar-hi s'hauran de preinscriure:

Presencialment, a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) al Carrer Nou, 12, del 22 de gener al 3 de febrer, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores, dijous de 16 a 18:30 hores i dissabtes de 10 a 13 hores a l'OAC.

Via telemàtica, mitjançant el web www.sitges.cat/cultura, des de les 8.30h del 22 de gener fins a les 13h del dia 3 de febrer.

Telefònicament,  no es faran preinscripcions.

Al fer la preinscripció caldrà aportar la següent documentació:

-Currículum Vitae.
-Dossier fotogràfic de l'obra representativa que s'exposarà a la Fira. Les fotografies hauràn d'estar en 300 dpp, en format .JPG amb un pes màxim de 100Mb.
-Els artistes de  Sitges i de la comarca del Garraf  hauran de portar també, el justificant d'empadronament.

4.Els/les participants a la fira hauran d'exposar l'obra original del/la propi/a autor/a i informar de la tècnica utilitzada.

5.En el cas que la demanda de places sigui superior a l'oferta de llocs a la Fira, l'organització seleccionarà els artistes a qui es concedirà la plaça i la seva decisió serà inapel·lable. Els artistes seran informats per l'organització el dia 19 de febrer, si han estat o no seleccionats.

6.En el cas que la demanda no superi l'oferta de places a la Fira, es podrà anul·lar per complet la Fira d'Art.

7.La quantitat a abonar per estand és :

Artistes empadronats a Sitges: 127 euros
Artistes empadronats a la comarca del Garraf: 152 euros
Artistes no empadronats a la comarca del Garraf: 217 euros

El pagament es farà mitjançant autoliquidació, que es recollirà a la mateixa OAC del 19 al 21 de febrer, i/o també podrà serà tramesa per mitjans telemàtics; es podrà fer l'ingrés a qualsevol de les entitats bancàries indicades a la mateixa, el termini màxim de pagament és de 10 dies a comptar des de la seva emissió.

8.En cap cas, l'artista contractant de l'estand podrà cedir o utilitzar l'espai assignat per a cap altra finalitat que no sigui l'exposició i la venda de la seva pròpia obra. La preinscripció i la utilització de l'espai és a títol personal, no extensible a ningú més. 

9.Un cop efectuada la inscripció, aquest import només es retornarà per causes atribuïbles a l'organització.

10.L'organització realitzarà la corresponent divulgació general de la XXV Fira d'Art a través dels mitjans de comunicació que consideri oportuns.

11.L'assignació i distribució d'estands es farà sota el criteri de la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes amb els mitjans que cregui convenients.

12.Els participants hauran de respectar l'horari establert d'obertura i tancament de la Fira, que serà el següent: dissabte i diumenge d'11h del matí a les 8 del vespre.

13.Els participants podran iniciar el muntatge del seu estand a partir de les 9h del matí del dissabte, aquest haurà de quedar totalment desmuntat a les 9h de la nit de l'endemà diumenge.

14.La vigilància durant les hores d'atenció al públic serà a càrrec dels propis artistes. L'organització comptarà amb un servei de vigilància nocturna durant les hores que el recinte romangui tancat.

15.L'organització no es fa responsable de la seguretat de les obres dipositades a la Fira ni subscriurà cap mena de pòlissa d'assegurança a tal efecte.

16.L'organització es troba facultada per modificar, adaptar, ampliar o interpretar aquestes bases en cas que la necessitat o d'interès general així ho requereixin, i per vetllar pel bon funcionament de la Fira.

17.La sol·licitud a participar en la fira comporta la plena acceptació d'aquestes bases.

Sitges, 12 de gener de 2018

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 19/01/2018