Cultura

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura

Destacat:

Exposició Binomis Agost 2017 


> Exposició Binomis amb Dolors Luján i Carme Parellada
Del 18/8 a l'1/10
Centre Cultural Miramar


Notícies

06/10/2017

Els 50 anys del Festival, al Centre Cultural Miramar

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat de Guillermo del Toro, inaugura la mostra que repassa la història dels 50 anys del Festival. L’exposició es podrà veure fins el 22 d’octubre.

28/09/2017

Sitges 2017: el Sitges del futur es fa present

El Festival presenta la seva programació més completa amb 255 llargmetratges, sèries i realitat virtual. Sis exposicions encapçalen la llista d’activitats paral·leles, que complementen una edició de rècord

26/09/2017

Tornen les visites a la muralla i al casc antic de Sitges

La Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes organitza un nou cicle de visites guiades per mostrar els diversos espais de rellevància històrica amb el fil conductor de la muralla però amb informació arqueològica sobre les excavacions efectuades des de finals dels anys vuitanta del segle XX i dels documents existents.

23/09/2017

La presidenta de la Diputació de Barcelona assisteix a l’Ofici de Santa Tecla

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha rebut aquest matí a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, amb motiu de l’Ofici i la Sortida d’Ofici de Santa Tecla. Els actes continuaran aquest migdia amb els tradicionals concerts- vermuts i a la tarda amb el pilar de la Jove, la Processó de Santa Tecla i la Ballada Final.

22/09/2017

Sitges celebra la vigília de Santa Tecla

El llançament dels 21 morterets, la repicada de campanes, la Processó Cívica i el Castell de foc són els actes centrals de la vigília de Santa Tecla. Demà, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, assistirà a l’Ofici Solemne i presenciarà la Sortida d’Ofici al costat de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i regidors i regidores des del balcó de la casa de la Vila.

22/09/2017

Sitges distingeix Ignasi Mª Muntaner com a Fill Adoptiu de Sitges

El lingüista, professor, historiador i investigador ha rebut el títol honorífic en reconeixement a la seva tasca ingent per recopilar la toponímia de Sitges i també per la seva implicació al teixit associatiu i cultural de la vila.

22/09/2017

Les imatges de la Festa Major en dues exposicions

Dues exposicions fotogràfiques exhibeixen la selecció d’instantànies que han participat en el V Concurs d’Instagram de Festa Major i també a la 18a edició del Concurs de Fotografia de Festa Major.

Sitges Teatre
Museus de Sitges
Enllaç al Consorci de Normalització Lingüística
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 06/10/2017