Cultura

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura

Blanca Benítez - O mareDestacats

> Inauguració de l'exposició de Blanca Benítez 'O mare e tu' / Agenda
> Acta del jurat / Premis Sanvisens i Pere Jou

Activitats

21/11/2018

Exposició de Blanca Benítez 'O Mare e tu'

Exposició de Blanca Benítez 'O Mare e tu'

L'artista sitgetana, Blanca Benítez, presenta la seva obra més recent a la mostra O Mare e tu  al Centre Cultural Miramar.

15/11/2018

Exposició 'Centenari de Maricel (1908-1918)'

Es tracta d'un retrat del procés de disseny i construcció d'un edifici singular, que en el moment de la seva inauguració va causar un notable impacte en els cercles culturals de Catalunya.

30/11/2018

XXI Nit de Premis Sitges

Durant la vetllada es reconeixerà la tasca cultural de persones i col·lectius pel seu talent o per difondre el nom de Sitges juntament amb la seva trajectòria.

01/12/2018

Conferència 'Ja no parlem de la mort. Parlem-ne!'

A càrrec de Jordi Cubillos, coautor del llibre de 'Fins aquí hem arribat' i Norbert Tomás, director d'Edicions Morera.

Notícies

29/11/2018

El festival jardins Terramar de Sitges, referent dels certàmens musicals de la Costa de Barcelona

L’Ajuntament de Sitges i la promotora del festival, Jet Management, han presentat el balanç de la primera edició i han anunciat les dates del 2019 que tindrà lloc del 19 de juliol al 4 d’agost. El festival ha arribat a un acord de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges per potenciar la promoció del certamen. El 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, se celebrarà el Sopar Solidari del Festival.

27/11/2018

Sitges recupera l’Aplec de Santa Bàrbara i inaugura la restauració de l’Ermita

La celebració serà aquest diumenge, 2 de desembre, a partir de les 10 del matí i inclourà actes litúrgics, culturals i mediambientals. La Benedicció de la imatge de Santa Bàrbara a l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, juntament amb el trasllat fins a l’ermita seran dues de les principals propostes de la commemoració.

21/11/2018

Els Amics del Garraf i Els Amics de la Sardana reben la Distinció Especial, i la periodista Sandra Martínez, la Ploma d’Or

Els reconeixements es lliuraran en el marc de la Nit de Premis Sitges que se celebrarà el 30 de novembre a partir de les 8 del vespre, a la Societat Recreativa El Retiro.

15/11/2018

Endevina-la!, el joc d’enginy i llengua, torna a Sitges per promoure el català

La tercera edició de l’Endevina-la! se celebra del 12 al 30 de novembre i permetrà resoldre jeroglífics a 10 establiments i a les dues biblioteques de Sitges. El joc es fa a altres poblacions de la comarca del Garraf i també de la comarca de l’Alt Penedès amb el mateix objectiu: potenciar l’ús de la llengua catalana al comerç.

08/11/2018

S’estrena eI primer Cicle de Música Poble de Garraf

Els dies 11 i 17 de novembre i 16 de desembre l’Església de Garraf acollirà els tres concerts gratuïts. En la primera edició actuaran Gonzalo del Val Irish Trio, Divina Mysteria i Barcelona Gospel Messengers.

07/11/2018

El Grup Pessebrista de Sitges aposta per la formació per mantenir la cultura i tradició popular

El Grup Pessebrista de Sitges, amb el suport de la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament, organitza el 25 de novembre la jornada Idees per fer el pessebre de 9.30 h a 13 h al Palau del Rei Moro. Membres de l’entitat explicaran diferents tècniques per tenir nocions bàsiques a l’hora de muntar els pessebres populars i artístics. La inscripció és gratuïta.

Museus de Sitges
Enllaç al Consorci de Normalització Lingüística
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/11/2018