Educació en el lleure

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Ensenyament > Educació en el lleure

Educació en el lleure

Índex

 

Parc de Nadal

El Parc de Nadal s'organitza al Pavelló Pins Vens i està adreçat a infants de 3 a 12 anys. 
És un espai amb inflables, tallers, espai de jocs,  empreses que ofereixen demostracions de la seva tasca (bombers, Creu Roja, Fundació La Granja, castellers de Sitges,...).

 

Consell d'Infants

És un organ de representació format per un grup de nens i nenes de 5è. i 6è. de Primària de totes les escoles de Sitges, del poble de Garraf i del barri de Les Botigues de Sitges, que són elegits democràticament pels companys de classe i que com a consellers i conselleres representen a tots els nens i nenes del poble.

Es reuneixen un cop al mes, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Sitges o a l'Espai Jove. Cada any es renova la meitat dels seus components. A cada consell els mateixos consellers i conselleres trien un tema que els afecti directament, relacionat amb la millora d'algun aspecte del municipi. Aquest tema triat entre tots, el treballen durant tot l'any i en finalitzar fan un document amb les seves demandes i el lliuren a l'alcalde.

Aquest any es celebra el 13è Consell d'Infants de Sitges i els consellers i conselleres que el formen són:

--Escola Esteve Barrachina: 
--Escola Miquel Utrillo: 
--Escola Maria Ossó: 
--Escola Pia: 
--Escola Agnès de Sitges: 
--ESCAAN: 

Al curs 2013-14, alguns membres del 11è Consell d'Infants de Sitges va realitzar un intercanvi amb el Consiglio Comunale dei Ragazzi, de Pieve di Cento (Itàlia). Els infants de Sitges, acompanyats per la coordinadora i la secretaria del Consell, van anar a Pieve di Cento, cinc dies, durant el mes de maig. Allà van intercanviar experiències amb els seus homònims italians. El mes de juny van venir ells a Sitges. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots.

 

Centre Obert i Ludoteques


A la vila també disposem d'una ludoteca gestionada per:
--AMPA Utrillo (escola Miquel Utrillo)

 

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/11/2015