Formació professional i adults

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Ensenyament > Formació professional i adults

Formació professional i adults

Índex

 

La Xarxa Centre de Formació d'Adults

Apunta't a la formació d'adults 

Centre de formació d'adults La Xarxa

Adreça
Carrer Sant Honorat, 28
08870 Sitges

Contacte
telèfon: 93 894 10 48
fax: 93 811 20 16
Correu electrònic: a8056006@xtec.cat
Bloc: http://cfasitges.blogspot.com.es/

Horari
Atenció al públic de dimarts a divendres, de 10 a 12h i de 15 a 17h.
Per sol.licitar altres hores d'atenció cal trucar al centre.
Del 16 de juliol a l'1 de setembre l'escola romandrà tancada. Podeu adreçar-vos a la regidoria d'Ensenyament.

Descripció
Centre públic de formació d'adults.
Formació reglada i no reglada.
Ensenyaments impartits: Etapa instrumental (1r, 2n nivell i 3r nivell), curs de preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà, graduat en educació secundària (IOC), entrenament de la memòria, taller cultural, TIC, català, castellà per a estrangers (1r i 2n), anglès (1r, 2n, 3r, Skills and Culture), Alemany i Rus.


Més informació
Codi de centre: 08056006
Línies: 1, professors:4, Comunitat educativa: Claustre de professors, Aules: 4 ordinàries, 1 específica (TIC) i 1 polivalent.
Llengua d'ús: Català.
Activitats extraescolars: sortides culturals, teatre, sortida de final de curs, exposicions, conferències i festes tradicionals

 
Més informació:

> Web del Centre de Formació d'Adults La Xarxa


 

Escola d'Hostaleria de Sitges

Estudis que es poden cursar actualment:              Enllaç a Escola d'Hostaleria de Sitges

Tècnic/a en cuina
Ocupacions: cuiner de qualsevol tipus d'establiments i/o allotjaments, cap de sector, treballador de departament d'economat i celler en diverses empreses del sector.

Tècnic en Serveis de Restaurant i Bar
Ocupacions: cambrer de bar o restaurant, bàrman, cafeter, somelier, cuiner d'un establiment catalogat en el grup de restauració evolutiva, feina de departament d'economat i celler d'un hotel, restaurant, hospital, empresa de servei d'àpats, autoocupació.

Tècnic de pastisseria
Ocupacions: pastisser de qualsevol tipus d'establiment o allotjaments, cap de partida, treballador de departament d'economat i celler en diverses empreses del sector, mestre obrador.

Tècnic superior en restauració
Ocupacions: cap d'economat i celler, cap de menjador, director de restaurants i banquets, cap de compres, director de producció, director d'aliments i begudes, responsable d'alimentació en càtering, autoocupació, consultor.

Metodologia
Els continguts dels cursos tenen un tractament  eminentment pràctic i basat en: treball en cuina i sala, treball en grup, treball de casos reals: serveis de banquets, serveis de càtering, serveis de col·lectivitats, serveis a la carta, atenció personalitzada, seguiment de les pràctiques a l'empresa.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/09/2014