Ensenyament

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > EnsenyamentEducació


Temes destacats:

> Sessió informativa sobre la preinscripció a les llars d'infants
> Portes obertes a les llars d'infants municipals

Notícies

29/01/2019

L’Espai Jove acull la Setmana d’audicions de l’Escola Municipal de Música

Enguany 80 alumnes de l’Escola Municipal de Música surten fora del centre per realitzar el dies, 28, 29 i 31 de gener audicions d’instruments a l’Espai Jove. L’entrada és lliure i oberta a tota la ciutadania.

28/12/2018

El Parc de Nadal obre les portes fins al 5 de gener

El Pavelló de Pins Vens acull una nova edició del Parc de Nadal que reuneix un ampli ventall de propostes i activitats de lleure.

20/12/2018

Les escoles de Sitges, cardioprotegides

Les quatre escoles públiques de Sitges compten a partir d’ara amb un aparell desfibril·lador semiautomàtic gràcies a la recaptació aconseguida per la festa solidària Fem-ho junts per la infància! organitzada per l’Associació Historias de Sofia i al suport del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. Sitges esdevé així, un dels primers municipis de Catalunya amb tots els centres educatius públics i concertats cardioprotegits.

25/10/2018

El 16è Consell d’Infants de Sitges es constituirà el proper 5 de novembre

20 consellers i conselleres, en representació de les escoles de Sitges, conformaran un nou Consell d’Infants. L’acte de constitució d’aquest òrgan de participació serà el proper 5 de novembre a les sis de la tarda, al saló de plens de l’Ajuntament de Sitges.

26/09/2018

Oberta la matrícula del programa ‘Música en Família’ a l’Escola Municipal de Música de Sitges

La iniciativa s’adreça a famílies amb infants de 0 a 3 anys amb l’objectiu que gaudeixin plegats d’un espai on viure la música i alhora enforteixin els vincles familiars. Les sessions començaran a l’octubre però prèviament el proper dilluns, 1 d’octubre, s’oferirà una reunió informativa a les 17.15 h a la sala d’actes de l’Escola Esteve Barrachina.

25/09/2018

La festa solidària Fem-ho junts per la infància recaptarà fons per instal·lar desfibril·ladors a les escoles públiques de Sitges

Els Jardins de Terramar acolliran aquest dissabte de 12 a 20 h la 3a edició d’una jornada solidària, que aplegarà activitats lúdiques i actuacions gratuïtes. Entre la programació destaquen les actuacions de l’actriu i cantant Àngels Gonyalons, el grup mallorquí Islanders, jocs lúdics en família i espectacles de dansa i màgia. La festa farà també visible el treball d’una vintena d’entitats socials.

Estades Esportives 2018
Apunta't Formació d'Adults 2012
Assignatura Sitges
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/01/2019