Servei d'Atenció Socioeducativa

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Ensenyament > Servei d'Atenció Socioeducativa

Servei d'Atenció Socioeducativa

Què és el SIS?

El Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) és un servei municipal d'atenció a la infància, l'adolescència i les seves famílies en el nucli de Sitges. El SIS permet enfortir la xarxa d'atenció i els recursos cap als infants i adolescents del municipi, especialment aquelles que viuen una situació de vulnerabilitat i risc social.

És un espai d'acció socioeducativa, que realitza una tasca preventiva, fora de l'horari escolar, donant suport, estimulant i potenciant l'estructuració i desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'hàbits bàsics i l'esbarjo, d'infants i adolescents, mitjançant el treball individualitzat, el treball grupal, el treball amb la família i el treball en xarxa i en la comunitat.


A qui va dirigit?

El SIS està destinat als infants, adolescents i les seves famílies que es troben en diverses situacions, especialment els que es trobin en una situació de risc social.

El Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) atén inicialment els nens i les nenes amb edats compreses entre els 0 i els 18 anys.


On està situat?

Podeu trobar el SIS a la plaça de Catalunya, 0. També us podreu dirigir a l'Espai Jove de Sitges, situat al carrer Josep 
Soler Tasis, 4.


Quin horari ofereix?

El SIS funciona en horari extraescolar, de setembre a juny. Les activitats es duen a terme de dilluns a divendres de 16.45 h/17 h a 19.30 h.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 12/11/2018