Voluntariat

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Esports > Voluntariat

Els voluntaris sitgetans podran col·laborar amb el pas de La Vuelta 2013 pel municipi

El pas de La Vuelta ciclista a Espanya per Sitges està previst per al pròxim divendres 6 de setembre i la Policia Local coordinarà els voluntaris que vulguin participar en la seva organització.

Les persones que ho desitgin, sempre majors de 18 anys, han d'adreçar-se a la Policia Local a través del correu policialocal@sitges.cat, on cal que deixin el seu contacte (nom, cognoms i telèfon, com a mínim).

La Regidoria d'Esports també donarà informació als interessats a través del telèfon 93.894.50.56 o al correu esports@sitges.cat, si bé la disposició final dels voluntaris s'adjudicarà des de la Policia Local.

Per ser voluntari és imprescindible ser major d'edat i també es valorarà tenir el permís de conduir vehicles, no pas per agafar cap cotxe sinó per tenir clares les normes de trànsit.

Els voluntaris hauran d'estar a la comissaria de la Policia local a les 4 de la tarda, on se'ls explicarà les seves funcions exactes i quin espai ocuparan al llarg de l'etapa, on bàsicament se'ls encarregarà el control d'alguns carrers i cruïlles.

Es preveu que cap a dos quarts de sis de la tarda ja podran abandonar les seves posicions, ja que es calcula que La Vuelta ja haurà deixat Sitges. 

 

© 2007 Ajuntament de Sitges
Regidoria d'Esports Tel. 93 894 50 56
Última actualització: 30/08/2013