Habitatge

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Habitatge

Ajuts a l'habitatge

Els joves interessats en accedir al lloguer d'un pis amb avantatges com no haver d'abonar honoraris d'intermediació ni comissió de cap mena o disposant d'una assegurança multirisc gratuïta, entre d'altres, es poden inscriure a la Borsa Jove d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya té en marxa, des de l'any 2005, la línia Ajuts al Lloguer Just per facilitar el procés d'emancipació dels i les joves d'entre 18 i 35 anys. A partir de l'1 de gener de 2008 aquesta línia es reforça amb l'entrada en vigor de l'anomenada Renda Bàsica d'Emancipació, una nova prestació adreçada específicament al col•lectiu de joves d'entre 22 i 30 anys.

A continuació t'expliquem en què consisteixen aquestes ajudes que gestiona la Generalitat: Sol·licita-les ja a través de la teva Borsa Jove d'Habitatge o les altres entitats col·laboradores


Habitatge Jove a Sitges

Les promocions municipals de pisos van encaminades a oferir pisos de lloguer assequible per a joves de entre 18 i 35 anys. L'Ajuntament de Sitges impulsar polítiques d'habitatge a favor dels col·lectius més desfavorits, ja sigui directament o a través d'acords amb empreses sense ànim de lucre per garantir el dret de les persones a un habitatge digne.

La creació d'un parc d'habitatges socials de protecció pública a la vila és una iniciativa amb un doble objectiu; aconseguir un accés a un habitatge digne i assequible i promoure el règim de tinença de lloguer.


Contingut relacionat:
Promocions municipals en curs

Webs d'interès:
Borsa Jove d'Habitatge


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2009