Joventut

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut

Destacat:
Videos del taller de cinema


Curtmetratges realitzats pels alumnes de 3r i 4rt d'ESO i 1r de Batxillerat en el Taller de Cinema i en el marc del programa Ens estimem?
> Tots els actes del 8M Dia Internacional de les Dones


Altres destacats:

> Subscriu-te al nou butlletí per a la gent jove de Sitges
> Veure tots els curtmetratges per la igualtat
> Galeria de fotos de la pintada de grafits (Fira d'Art de Sitges)

Notícies

09/10/2018

L’Ajuntament de Sitges fa una crida al jovent per aconseguir una àmplia representació al nou Consell de Joves

La sessió de constitució del Consell de Joves serà dissabte 20 d’octubre, a les 10 hores, a l’Espai Jove i estan convidats tots els joves de 16 a 30 anys i representants d’entitats juvenils que vulguin formar part del nou òrgan de participació ciutadana. A través d’aquest Consell es donarà veu a aquest col·lectiu i es recolliran els seus interessos amb l’objectiu d’impulsar polítiques per als joves.

06/07/2018

Les activitats d’estiu setmanals per als joves s’estrenen amb èxit

Una vintena de joves practiquen surf i paddle surf a la platja de la Marina d’Aiguadolç durant la primera setmana d’activitats d’estiu organitzades per la regidoria de Joventut. Els tallers sobre creativitat plàstica i cinema disposen encara de places i tenen les inscripció obertes.

31/05/2018

L’Espai Jove amplia l’horari per obrir les Aules d’Estudi

La regidoria de Joventut amplia l’horari de l’Espai Jove del 4 al 13 de juny, per posar a disposició dels alumnes les sales on poder estudiar i preparar els exàmens finals i la selectivitat.

04/05/2018

L’Espai Jove programa jocs de taula tots els divendres del mes de maig

La regidoria de Joventut amplia el ventall d’activitats amb noves propostes d’oci per als joves. Els jocs de taula seran els protagonistes tots els divendres del mes de maig a l’Espai Jove a partir de les 17 hores.

16/04/2018

La regidoria de Joventut organitza una nova proposta d’oci per als joves

L’Espai Jove obre portes aquest dissabte en horari especial. Sota el lema 'Sopa i Copa', els nois i noies de Sitges podran utilitzar l’equipament com a punt de trobada per sopar i veure la retransmissió de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla. A les 20. 30 h, una hora abans del partit, es podrà accedir a l’equipament.

08/03/2018

Les Jornades Solidàries presenten una sessió informativa sobre els camps de solidaritat de SETEM

L’Espai Jove acollirà el 12 de març una sessió divulgativa sobre els camps de solidaritat de SETEM. Els organitzadors de les Jornades Solidàries volen explicar una iniciativa adreçada als joves a partir de 18 anys que es desenvolupa en diferents països de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. Les persones interessades a participar poden escollir entre 20 destinacions diferents amb l’objectiu de formar-se en àmbits com els drets humans o l’economia social.

07/03/2018

L’Espai Jove programa dues noves propostes centrades en l’educació sexual i en els beneficis dels olis essencials

L’Espai Jove ofereix aquest divendres un taller sobre eròtica i sexualitat, i dissabte sobre els beneficis dels olis essencials. Els dos tallers són gratuïts, però cal inscriure’s prèviament per poder participar-hi.

Assessoria en el consum de drogues
Enllaç al web Compartir Habitatge
Enllaç a Joventut a Facebook
Enllaç al web de l'Oficina Jove del Garraf
Enllaç a Sexe Joves
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 09/10/2018