Sexualitat

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Salut > Sexualitat

Vols saber què fer quan se't trenca un condó?...saber què fer si se t'enredereix la regla?...orientació sobre la SIDA? ...informació i materials sobre aquests temes?...conèixer millor els anticonceptius?...conèixer millor la teva sexualitat?...en definitiva, si tens qualsevol dubte relacionat amb la sexualitat i la contracepció, a Sitges disposes de la CONSUTLA JOVE

La Consulta Jove és un espai dintre del PASSIR (Programa d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) pensat especialment per a la gent jove, on us atendran i respondran qualsevol dubte sobre la sexualitat i els anticonceptius.

Trobaràs la Consulta Jove a:

  • Centre d'Atenció Primària (CAP) c/ Samuel Barrachina, 1, tel. 93 894 16 66, els dimecres de 15 a 16h. Si teniu una urgència no cal demanar cita prèvia.

La píndola post coital. Llocs on es dispensa a Sitges i a la comarca:

  • PASSIR Sitges: Centre d'Atenció Primària (CAP) c/ Samuel Barrachina, 1, tel. 93 894 16 66, en horari de visites, dilluns matins de 8 a 14h, dimarts matins de 8 a 14h, dimecres matins de 8 a 14h i tardes de 15 a 20h, dijous matins de 8 a 14h. (El PASSIR està ubicat dins del CAP, entrant a l'esquerra).
  • CAP Sitges: en horaris en que el PASSIR està tancat la píndola post coital també es dispensa al mateix CAP o a urgències.
  • Hospital Sant Camil (Sant pere de Ribes)
  • Hospital Sant Antoni Abad (Vilanova)
  • Cap de Sant Joan (Vilanova)

En temes de salut i sobretot quan parlem de la salut del joves, els temes de sexualitat i anticoncepció són bàsics. Disposem de molta informació però no sempre prou clara, en el moment adequat i personalitzada. Hi ha diverses assessories en linea sobre aquest tema. Nosaltres us en presentem dues que estan del tot contrastades per la seva eficàcia i professionalitat.

CJAS Sexe Joves
Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat Sexe Joves

A més a més d'atendre les vostres demandes us posaran a l'abast molta informació sobre temes de sexualitat i anticoncepció, sense tabús, parlant clar i dient les coses pel seu nom.

Test ràpid de detecció del virus de la SIDA a les farmàcies:

Aquesta prova arriba a 36 farmàcies de 21 poblacions de la província de Barcelona, entre elles la farmàcia Xavier Benazet Homedes, Camí dels Capellans, 25, de Sitges i ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer-se la prova de detecció ràpida del VIH i saber-ne el resultat en 15 minuts, tot de manera gratuïta i confidencial per a les persones usuàries.

En aquests enllaç trobareu més informació i el llistat sencer de les farmàcies de la província de barcelona que hi col·laboren:

http://www.gencat.cat/salut/depsalut/html/ca/premsa/doc30581.html


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 28/07/2009