Vols conversa en anglès?

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Vols conversa en anglès?

Vols conversa en anglès?

Llenguactiu, vols conversa en anglès?LlenguActiu és una iniciativa de la Regidoria de Joventut de Sitges que va dirigida a tots els joves del poble que tinguin entre 16 i 35 anys. Aquesta iniciativa els ofereix  la possibilitat de participar en grups de conversa en anglès i/o altres llengües en un ambient menys acadèmic, en grups reduïts i amb una baixa despesa econòmica.

Aquesta iniciativa pretén que tots els participants puguin millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica en la llengua que s'utilitzi durant els grups de conversa, de moment l'anglès. Aquests seran conduïts per una dinamitzadora qualificada i amb experiència per realitzar aquesta tasca.

A partir del 3 de novembre i fins al 13 de maig tornem a iniciar el Llenguactiu. El preu per participar-hi és de 60 € pels tres mesos. Les sol·licituds es poden formalitzar a l'OAC. Si voleu ampliar la informació podeu trucar a la Regidoria de Joventut, telèfon 93 811 76 47 o a joventut@sitges.cat.

Com a màxim hi haurà 15 participants per grup.

LlenguActiu també oferirà altres propostes com la creació d'un CV europeu, la seva traducció a l'anglès i francès, i assessorar en temes relacionats amb estudiar i treballar a l'estranger. Un cop acabat el primer trimestre dels grups de conversa en anglès, s'estudiarà la possibilitat de fer-los en altres idiomes  i la realització i gestió d'una borsa per formar parelles lingüístiques en qualsevol idioma.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 13/10/2014