Capacitat acústica

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Medi ambient i sostenibilitat > Capacitat acústica

Capacitat acústica

Capacitat acústica de SitgesL'Ajuntament de Sitges impulsa un pla de mesures per disminuir progressivament el soroll als carrers 1r de Maig, Santa Tecla, Pl. Indústria, Marquès de Montroig, Joan Tarrida i Bonaire, com a resultat de l'actualització del Mapa Acústic de Sitges, i impulsa també una ordenança municipal de sorolls


L'Ajuntament de Sitges ha actualitzat el Mapa de Capacitat Acústica i de Soroll, una actualització que estableix nous objectius de qualitat acústica per al municipi.

Aquesta actualització revela que a Sitges hi ha una zona que, per les seves característiques i els nivells de soroll actual, pot ser declarada acústica de règim especial (ZARE). La zona  comprèn els carrers 1r de Maig, Santa Tecla, Pl. Indústria, Marquès de Montroig, Joan Tarrida i Bonaire.

Amb la intenció de protegir aquesta zona, l'Ajuntament de Sitges posa en marxa un pla de mesures per disminuir progressivament el soroll dins aquest àmbit.

A més, impulsa una ordenança reguladora del soroll i les vibracions que té en compte els objectius de qualitat acústica.Documentació

A. Documentació definitiva aprovada en el Ple de 24 de novembre de 2014 (Es publicarà en aquest apartat en uns dies quan sigui publicada en butlletins oficials) 

B. Documentació inicia (Aprovada inicialment al Ple de Maig de 2014)


De compliment amb la normativa següent:

Llei 16/2002, de 28 de juny, de protecció contra la contaminació acústica
Decret 176/2009, de 10 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei esmentada
Annexos del Mapa de Capacitat Acústica:


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 28/08/2017