Com arribar a Sitges?

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Mobilitat > Com arribar a Sitges?

Com arribar a Sitges?

Si veniu en cotxe des de Barcelona podeu circular per l'autopista C-32 en direcció Sitges i agafar les sortides 31 "Sitges Nord", sortida 30 "Sitges Centre" o la sortida 29 "Sant Pere de Ribes". Aquesta via ràpida creua els túnels del Garraf i comporta un peatge.

Tambè podeu sortir de l'autopista C-32 per la sortida "Castelldefels platja" i circular per la C-31 o carretera de les Costes en sentit Sitges fins a l'entrada a la vila pel barri d'Aiguadolç. Aquesta possiblitat tambè dóna accés a Les Botigues  de sitges i el poble de Garraf.

Si veniu des de Tarragona per l'autopista C-32 podeu agafar la sortida 29 "Sant Pere de Ribes" o la sortida 30 "Sitges Centre".

Si veniu en tren des de Barcelona o des de Sant Vicenç de Calders podeu circular per la Linia 2 de rodalies de Renfe i que realitza la parada a l'estació de Sitges, i tambè a l'estació de Garraf.

Si veniu en autobús podeu agafar la linia d'autobús interurbà de l'empresa Monbus que conecta Sitges amb altres localitats veïnes; Sant Pere de Ribes, Vilanova i La Geltrú, Barcelona Ronda Universitat 33, Barcelona Av. Diagonal, entre altres, en horari diurn i nocturn.

Si veniu en embarcació marítima podeu comunicar-vos per ràdio amb qualsevol dels 3 ports esportius del municipi a travès del canal 9 o per telèfon.

L'aeroport de Barcelona, El Prat, enllaça amb destinacions directes i d'escala i estan establertes les principals companyies aèrees.

Com arribar?
Podeu desplaçar-vos a l'aeroport en tren a travès de la linia de rodalies de Renfe Barcelona-Sant Vicenç de Calders fins a El Prat o fins a Barcelona Sants Estació. En qualsevol d'aquestes parades podeu enllaçar amb una linia de tren que porta fins l'aeroport.
Podeu desplaçar-vos en cotxe o taxi durant 30 km a travès de la C-31, carretera de les Costes, o la C-32 (Autopista Pau Casals).
També podeu arribar a l'aeroport des de Sitges en autobús (visiteu www.monbus.cat)


Enllaços:

> L'aeroport, Aena
> Directori de companyies aèries
Algunes coses a tenir en compte:

Els vols es classifiquen segons el seu origen i destí: Schengen UE no Shengen i països tercers.

Les companyies dispensen un tracte especial a certs passatgers com ara nens que viatgen sols o persones amb movilitat reduïda PMR, de la qual cosa s'haurà d'informar en el moment de realitzar la reserva i adquirir el bitllet.

Els animals domèstics poden ser acceptats com a equipatge abonant la tarifa corresponent amb independència de la franquicia a la qual tingui dret el passatger. Com a norma general, els animals aniran facturats a la bodega de l'avió.

Els cossos de seguretat, Policia Nacional, Guardia Civil i Policia Municipal, i vigilants de les empreses realitzen cobertura per totes les instal·lacions de l'aeroport.

Si veniu en embarcació marítima podeu comunicar-vos per ràdio amb qualsevol dels 3 ports esportius del municipi a travès del canal 9 o per telèfon.

Les coordenades de posició són:

Port Aiguadolç: 41° 13.9' N - 1° 49.4' E
Port Garraf: 41° 15' N - 1° 54' E
Port Ginesta: 41º 15'5 N - 1º 55'5 E

Qualsevol dels ports de Sitges ofereixen amarratges de trànsit per a embarcacions esportives, rampes d'accés a l'aigua per a embarcacions lleugeres i de motor, "Travelift", grúa i escar, a més de serveis per als visitants; WC, restaurant i bar, etc.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 17/07/2012