Tria en cotxe

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Mobilitat > Tria en cotxe

La vila és transitable en cotxe de punta a punta i connecta amb altres localitats a travès de l'autopista C-32 amb Barcelona o El Vendrell, la C-246a amb Vilanova i La Geltrú, B-211 amb Sant Pere de Ribes i la C-31 o carretera de les Costes amb Garraf, Les Botigues de Sitges, o Castelldefels en sentit Barcelona.


Recomanacions

1. Es recomana no circular o travessar la zona centre de la vila si no és imprescindible per tal de no intensificar la zona. 

2. Es recomana l'accés a la vila a travès de les tres sortides des de l'autopista; Sitges Nord, Sitges Centre o Sant Pere de Ribes, per tal de descongestionar la circulació els cap de setmana i durant els períodes vacacionals.

3. Es recomana l'accés a les platges a travès de la prolongació del Camí dels Capellans atès que dóna un accés més ràpid a les platges i a les zones d'aparcament.


La limitació de velocitat en el casc urbà és de 50 i de 30 quilòmetres per hora depenent dels trams.

La vila disposa d'una xarxa d'aparcaments de servei públic amb 9 establiments privats i municipals.


Compartir cotxe

El projecte neix de la voluntat d fomentar un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge.

Facilitar una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat, tamé disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats, i millorar la utilització de l'espai públic. 


Més informació:

> Compartir cotxe a Sitges
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 17/07/2012