Participació ciutadana

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana
Notícies

10/11/2018

La consulta de Les Botigues arriba al 23’7% de participació

Un total de 440 veïns i veïnes de Les Botigues de Sitges han expressat la seva opinió en el procés participatiu que va començar dilluns i s’ha tancat avui dissabte. L’objectiu era saber si la ciutadania optava per la segregació del terme municipal de Sitges i la posterior annexió a Castelldefels.

09/11/2018

L'OAC de Les Botigues obre portes a la participació presencial en el procés per opinar sobre la segregació del nucli

L'OAC situada al Passeig de Les Botigues de Sitges, 1, romandrà oberta divendres 9 i dissabte 10 de novembre, entre les 9.00 a les 20.00 hores. La ciutadania d’aquest nucli està cridada a respondre a la pregunta de si volen segregar-se de Sitges i annexionar-se a Castelldefels.

08/11/2018

Els residents de Les Botigues de Sitges poden expressar la seva opinió sobre la possible segregació del nucli divendres i dissabte a l’OAC

El procés participatiu que permet als veïns i veïnes opinar sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges arriba a la recta final. Divendres i dissabte els veïns poden opinar presencialment des de l’OAC.

05/11/2018

La ciutadania de Les Botigues opina telemàticament des d'avui sobre la seva segregació

Es pot participar des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta a través del web www.sitges.cat/lesbotiguesparticipa fins dissabte a les 20.30 hores. També es pot fer presencialment a l’OAC de Les Botigues els dies 9 i 10 de novembre.

25/10/2018

L’Ajuntament explica en una audiència pública com funciona el procés participatiu telemàtic sobre Les Botigues

La ciutadania major de 16 anys i empadronada a Les Botigues de Sitges ja pot inscriure’s al registre per participar en el procés participatiu. La inscripció és el pas previ a seguir per poder respondre la pregunta que s’adreça als veïns del sector: “Esteu d'acord que el nucli de les Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?”.

23/10/2018

S'inicia la fase informativa del procés participatiu de Les Botigues de Sitges

Els ciutadans empadronats a Les Botigues de Sitges podran participar en el procés participatiu per tal de donar la seva opinió sobre si volen continuar formant part del municipi de Sitges o bé a Castelldefels. El procés participatiu tindrà lloc del 5 al 10 de novembre.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/11/2018