Participació ciutadana

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana




Notícies

24/07/2018

El Govern Municipal convocarà de nou la consulta a Les Botigues amb una nova fórmula

La consulta es farà de forma electrònica entre la setmana del 5 a l’11 de novembre. El Govern Municipal i els grups polítics que hi donen suport, prèvia informació a la Junta de Portaveus, han reprès el procés participatiu amb un nou mecanisme que estarà tutelat per una empresa especialitzada amb processos participatius electrònics i manté una línia de comunicació amb la Delegació del Govern d’Espanya.

25/05/2018

L’Ajuntament de Sitges suspèn la consulta popular de Les Botigues per l’advertiment de la Delegació del Govern espanyol

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, assegura que “buscarem la manera de poder fer la consulta amb les màximes garanties”. El Govern Municipal i la CUP denuncien les formes de la Delegació del Govern amb les que s’ha comunicat la decisió de suspendre la Consulta Popular.

25/05/2018

L’àmbit de l’ensenyament i la joventut, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent per parlar sobre les necessitats en Ensenyament i Joventut. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua amb les sessions sectorials iniciades amb els àmbits la Promoció Econòmic, i la salut i l’assistència social.

24/05/2018

COMUNICAT DEL GOVERN MUNICIPAL SOBRE LA SUSPENSIÓ DE LA CONSULTA POPULAR A LES BOTIGUES DE SITGES

La Delegació del Govern de l’Estat a Barcelona ha demanat a l’Ajuntament de Sitges la immediata suspensió de la consulta popular no referendària de caràcter sectorial sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges convocada per a dissabte vinent, 26 de maig.

18/05/2018

L’àmbit de la salut i l’assistència, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent, després de la primera de les sessions sectorials celebrada aquest dimecres per parlar sobre les necessitats en Promoció Econòmica.

10/05/2018

Arrenca el procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi dels deu anys vinents

Una audiència pública amb una vuitantena d’assistents ha donat el tret de sortida aquest dimecres al procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys. Tothom que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de Sitges ja ho pot fer a través d’un formulari on-line disponible a www.sitges.cat/equipemsitges o bé presencialment als espais participatius sectorials relacionats amb els àmbits de la Promoció Econòmica, Cultura, Ensenyament i Joventut, Esport i Salut i Assistència Social.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/07/2018