Participació ciutadana

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana
Notícies

02/03/2018

Alumnes de l’Escola Esteve Barrachina engeguen una campanya de recollida d’aliments

Del 5 al 10 de març, els alumnes de 3r i 4t de primària d’aquest centre públic recolliran aliments en benefici de Càritas. El projecte s’emmarca dins el treball sobre les Jornades Solidàries que enguany se centra en el voluntariat. El punt de recollida s’instal·larà a l’accés principal del centre, pel carrer Rafael Llopart de dilluns a divendres de 9.00 a 12.30 h i de 15 h a 16.30 hores, i també dissabte 10 de març de 10 a 13 hores.

01/03/2018

Nova campanya de donació de sang a Sitges

Prop d’un centenar d’alumnes de cinquè i sisè de primària de l’Escola Esteve Barrachina impulsa el proper 10 de març una campanya de donació de sang. En el marc d’aquesta acció solidària, representaran a les 12 del migdia l’obra teatral ‘Els superherois de la sang’. La campanya forma part del treball sobre les Jornades Solidàries centrades aquest any en el voluntariat.

26/02/2018

L’Ajuntament crida les entitats a implicar-se en el Consell Municipal de les Persones

La Regidoria de Benestar i Família fa una crida a la participació de les entitats socials per constituir el Consell Municipal de les Persones, un instrument que té l’objectiu d’analitzar i elaborar propostes per tal de millorar les polítiques locals que es desenvolupen des d’aquesta regidoria. Fins al 9 de març, les associacions o entitats interessades poden omplir una sol•licitud i presentar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sitges.

23/02/2018

L'audiència pública sobre el Pla d'Usos del Centre Històric omple l’auditori del Miramar

Un centenar de persones han assistit aquest dijous a l’audiència pública sobre el Pla d’Usos del Centre Històric de Sitges, celebrada a l’auditori del Centre Cultural Miramar.

19/02/2018

El Pla d'Usos del Centre Històric, sotmès a audiència pública aquest dijous

L’Ajuntament de Sitges ha convocat una audiència pública per informar i debatre el Pla d’Usos del Centre Històric aquest dijous, 22 de febrer, a les set del vespre, al Centre Cultural Miramar. La trobada tindrà lloc pocs dies abans que finalitzi el període de presentació d’al·legacions, recentment ampliat al dia 5 de març.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 02/03/2018