Participació ciutadana

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana
Activitats

23/05/2018

Reunions sectorials-Salut i Assistencial. Equipem Sitges. La teva opinió compta!

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social30/05/2018

Reunions sectorials-Ensenyament/Joventut. Equipem Sitges. La teva opinió compta!

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social06/06/2018

Reunions sectorials-Esports. Equipem Sitges. La teva opinió compta!

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social13/06/2018

Reunions sectorials-Cultura. Equipem Sitges. La teva opinió compta!

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència SocialNotícies

18/05/2018

L’àmbit de la salut i l’assistència, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent, després de la primera de les sessions sectorials celebrada aquest dimecres per parlar sobre les necessitats en Promoció Econòmica.

10/05/2018

Arrenca el procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi dels deu anys vinents

Una audiència pública amb una vuitantena d’assistents ha donat el tret de sortida aquest dimecres al procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys. Tothom que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de Sitges ja ho pot fer a través d’un formulari on-line disponible a www.sitges.cat/equipemsitges o bé presencialment als espais participatius sectorials relacionats amb els àmbits de la Promoció Econòmica, Cultura, Ensenyament i Joventut, Esport i Salut i Assistència Social.

13/04/2018

El govern convoca una audiència pública per presentar la consulta als electors de Les Botigues de Sitges

L’Alcalde de Sitges i el regidor de Govern Obert, Pep Molinè, explicaran als electors de Les Botigues el procediment de votació. A més, el gerent municipal donarà a conèixer l’anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta.

22/03/2018

La constitució del Consell Municipal de les Persones aplega una àmplia representació del sector social de la vila

Una trentena de persones entre representants d'entitats socials; l'alcalde de Sitges, Miquel Forns; regidors de la Corporació i tècniques municipals han participat aquest dimecres en la sessió de presentació del Consell Municipal de les Persones, un òrgan consultiu i de participació creat amb l'objectiu de millorar les polítiques en l'àmbit social.

20/03/2018

El XV Consell d’Infants reivindica l’art urbà a l’espai públic

El projecte consisteix en embellir diferents indrets de la vila a través de pintures fetes per artistes i grafiters. La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha visitat els petits consellers i conselleres a la darrera sessió del Consell d’Infants, celebrada a l’Espai Jove de Sitges, on s’ha debatut sobre el llistat d’espais possibles per pintar.

02/03/2018

Alumnes de l’Escola Esteve Barrachina engeguen una campanya de recollida d’aliments

Del 5 al 10 de març, els alumnes de 3r i 4t de primària d’aquest centre públic recolliran aliments en benefici de Càritas. El projecte s’emmarca dins el treball sobre les Jornades Solidàries que enguany se centra en el voluntariat. El punt de recollida s’instal·larà a l’accés principal del centre, pel carrer Rafael Llopart de dilluns a divendres de 9.00 a 12.30 h i de 15 h a 16.30 hores, i també dissabte 10 de març de 10 a 13 hores.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/05/2018