Cursos d'emprenedoria empresarial

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Promoció econòmica > Cursos d'emprenedoria empresarial

Cursos d'emprenedoria empresarial

Quinzena de l'Economia social i solidària 
24 de setembre i 7 d'octubre
CIES Nivell 10, carrer del mestre Gabriel Pallarès, 12
De 9.30 a 12.30

 
La Quinzena de l'Economia social i solidària se celebra a les comarques del Garraf i a l'Alt Penedès amb el suport de Coopsetània, l'Ateneu Cooperatiu del Penedès Garraf, entitat de recent creació per a l'impuls de l'Economia Social i Solidària en aquestes comarques promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La Quinzena és resultat de l'acord de col·laboració de l'Ajuntament de Sitges amb aquesta entitat amb l'objectiu de difondre l'economia social i cooperativa al municipi.

Les activitats que es realitzaran a Sitges vinculades a aquesta quinzena consisteixen un la realització d'unes càpsules formatives per a conèixer millor aquest tipus d'organitzacions i facilitar la decisió als emprenedors en el moment de la constitució de l'empresa.

La programació de les càpsules es la següent:

10/10/18  Fonaments del model cooperatiu
> Formulari web d'inscripció

17/10/18  Model de negoci amb impacte social
> Formulari web d'inscripció

24/10/18 Gestió econòmica i fiscal de les empreses i entitats d'economia social i solidària 
> Formulari web d'inscripció

Totes les sessions es realitzaran a Nivell 10 de les 9.30 a les 12.30 h i comptaran a més amb la participació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i amb l'experiència de cooperatives de llarga trajectòria.

També des del 21 de setembre al 5 d'octubre al vestíbul del Mercat Municipal es podrà veure l'exposició “Construeix un món millor. Fes cooperativa”.© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/09/2018