Esmorzars d'empresa

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Promoció econòmica > Esmorzars d'empresa

Esmorzars d'empresa

Esmorzars d'empresa





Esmorzar d'empresa 'Marketing digital en el sector turisme'

27 de març de 2017 / De 8.30 h a 10.30h.
Auditori Edifici Miramar, C/ de la Davallada, 12

Una sessió per a adquirir coneixements bàsics sobre com podem incrementar els clients i augmentar els ingressos del nostre negoci turístic mitjançant les eines del màrqueting digital i les xarxes socials. 

La trobada s'adreça a empresaris d'establiments turístics i altres empreses del sector turisme.

Programa:

8.15 h. Recepció dels participants.
8.30 h. Benvinguda i Presentació de la sessió a càrrec de la Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Sra. Aurora Carbonell i Abella.
8.35 h.  Les xarxes socials en negocis turístics: 
· Com explotar les millors xarxes socials per al teu negoci turístic
· Les eines social media més potents
· Anàlisi de la competència. Eines
· Tècniques de visibilitat web mitjançant continguts i xarxes socials (Blog corporatiu, plataformes externes, post promoció)
· Com augmentar de forma impactant les reserves del teu hotel amb una campanya de Facebook Ads
· Eines per mesurar resultats
· Casos de èxit
· Exemple real de realització d'una campanya de Facebook Ads per a un hotel del municipi
Presentació a càrrec de Judith Sauch, experta en màrqueting digital turístic. CEO de l'agencia Mente Digital. Docent del Postgrau de Social Media a INESDI.
9.50 h Preguntes
10 h.  Cafè Networking
10.30 h. Cloenda

Activitat gratuïta



Inscripcions

A. Inscripció a travès d'aquets web

                 Esmorzars d'empresa 

B. Inscripció a través del correu serveisempresa@sitges.cat

C. Inscripció a travès del telèfon 93 894 40 61

D. Inscripció presencial a les instal·lacions del CIES Nivell 10, carrer del Mestre Gabriel Pallarés, 12



Patrocinadors


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/03/2017