Promoció econòmica

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Promoció econòmica

Promoció Econòmica

'Apunta't a la formació i recerca de feina'


 Centre d'Iniciatives Econòmqiues NIvell 10Destaquem:

> Atorgament de le subvencions de concurrència competitiva destinada a fomentar la creació i consolidació d'empreses donades d'alta al règim especial de treballadors autònoms

> Quinzena de l'economia social i solidària - Programació

> Jornada sobre 'Beneficis empresarials de l'ocupació de qualitat - 30 nov- Inscripcions

> Subvencions per a la contractació de persones aturades
> Bonificacions a les empreses i subvencions a la contractació 2017

Cursos / Tallers / Programes

Notícies

12/12/2017

Arriba la tercera edició del Winter Market Sitges amb més expositors

Del 15 al 17 de desembre Sitges acull, a la carpa ubicada a la platja de la Fragata, el mercat d’estil nòrdic on es podrà trobar una àmplia gama de productes sota la filosofia del fet a mà. Es tracta d’un esdeveniment que segueix l’objectiu de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de dinamitzar l’economia sitgetana durant el mes de desembre, considerat tradicionalment temporada baixa.

23/11/2017

S’inaugura a Sitges ‘La Llotja’ 2017, el certamen de promoció dels productes autòctons i d’enogastronomia del Garraf i el Penedès

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, han posat en valor la primera edició d’aquest certamen de promoció dels productes autòctons de la regió enogastronòmica del Garraf i el Penedès. Del 23 al 26 de novembre es programen diferents actes a les comarques del Garraf i el Penedès.

14/11/2017

El servei d’Ocupació de Sitges potencia les competències personals

Els ajuntaments de la comarca del Garraf, conjuntament amb el Consell Comarcal, aposten per treballar la intermediació laboral per competències.

09/11/2017

Sitges continua la seva aposta pel mercat britànic

La regidoria de Turisme s’ha desplaçat a la fira World Travel Market, una de les fires turístiques professionals més importants del món per promocionar l’oferta del municipi

18/10/2017

Sitges es promociona per al mercat anglès i italià

Periodistes del prestigiós mitjà anglès The Sun han visitat Sitges per conèixer la gastronomia de la vila, el Festival de Cinema, els museus i les tradicions com la Festa de la Verema.

05/10/2017

Sitges, centre neuràlgic internacional del gènere fantàstic

Els primers espectadors de la 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya han estat els alumnes de les escoles de Sitges.

05/10/2017

Sitges fomenta la indústria cinematogràfica i audiovisual

Els dies 7, 10 i 11 s’organitzaran diferents activitats per dinamitzar el sector de les indústries creatives i culturals amb una trobada entre productors sèniors novells, una jornada professional sobre el futur del cinema a Catalunya i la presentació d’una guia sobre taxació de productes audiovisuals.

Esmorxar d'empresa
Formació per a empreses
Sistema de qualitat - CIES Nivell 10
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 12/12/2017