Alimentacíó

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública > Sitges cardioprotegit i saludable > Alimentacíó

AlimentacióAccions:


A. Programa alimentació saludable en l'àmbit escolar

  • Actuacions de promoció d'hàbits saludables d'alimentació en l'àmbit escolar
  • Exposicions
  • Tallers de cuina i alimentació saludable
  • Introducció als currículums escolars

L'Ajuntament de Sitges ha treballat durant el 2013 en la implementació del programa de promoció d'hàbits alimentaris saludables amb els alumnes d'educació Primària, un programa que contempla activitats per incidir en la importància del consum d'un mínim de 5 racions diàries de fruita fresca i verdura, i l'adopció d'hàbits alimentaris estructurats com és l'esmorzar complet saludable.

En aquesta línia, els alumnes de segon i de quart curs de Primària van visitar l'exposició cedida per la Diputació de Barcelona 'Menja bé, tu hi guanyes!'.

També els alumnes de segon curs van realitzar un taller de cuina i alimentació saludable per a fomentar el consum de fruita i verdura. Els alumnes de quart curs van fer un taller sobre la importància de l'àpat de l'esmorzar complet saludable.

Els pares dels alumnes van rebre documentació sobre aquestes activitats amb informació sobre els aspectes treballats. En total, durant el mes de febrer van intervingut en aquestes activitats 250 infants i les seves famílies.


B. Acreditació AMED

Actuació de promoció de la dieta mediterrània amb el Menú cardiosaludable al sector de la restauració comercial de Sitges mitjançant la implementació del Projecte Amed.

Amed és un projecte del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d'identificació i acreditació d'establiments de restauració promotors d'alimentació mediterrània i d'oci actiu.


C. Famílies sense recursos

Actuació de promoció d'hàbits saludables d'alimentació entre la població sense recursos del municipi millorant alhora l'accés als aliments frescos i congelats en aquesta població.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 14/04/2014