Salut pública

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública

Setmana de la Salut

Destacat:
> Estudi 'Sistemes d'informació i salut' (.pdf)Activitats

20/10/2018

Sopar anual contra el Càncer

Sopar anual contra el Càncer

Sopar anual ‘es vesteix de rosa’ a benefici del càncer de mama.

Notícies

31/01/2019

Torna la campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular a Sitges

L’Institut Oftalmològic Tres Torres, amb la col•laboració del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges, realitzarà de l’11 al 15 de febrer la campanya anual de prevenció de Glaucoma i Degeneració Macular associada amb l’edat. Les revisions són gratuïtes i un any més es faran des la unitat mòbil instal•lada a la plaça de la Fragata. Les proves es dirigeixen a la població major de 45 anys.

14/01/2019

L’Ajuntament de Sitges dona suport al Dret a Morir Dignament

El grup local de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD) organitza el 24 de gener una xerrada informativa sota el títol ‘La lluita pel dret a morir dignament, ahir i avui’, a càrrec d’Isabel Alonso, presidenta de l’Associació DMD-Catalunya. Aquesta és la primera activitat des que es va aprovar la moció al ple de l’Ajuntament en suport a la defensa pel dret a morir dignament.

20/12/2018

Les escoles de Sitges, cardioprotegides

Les quatre escoles públiques de Sitges compten a partir d’ara amb un aparell desfibril·lador semiautomàtic gràcies a la recaptació aconseguida per la festa solidària Fem-ho junts per la infància! organitzada per l’Associació Historias de Sofia i al suport del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. Sitges esdevé així, un dels primers municipis de Catalunya amb tots els centres educatius públics i concertats cardioprotegits.

18/10/2018

Sitges celebra el Dia de l’Artista amb un cap de setmana farcit d’activitats culturals

L’ampli programa d’activitats convocades amb motiu del Dia de l’Artista tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre amb l’objectiu de commemorar l’arribada de Santiago Rusiñol a la vila el 23 d’octubre de 1891. Entre les propostes destaquen la presentació de la segona ruta de ‘La Memòria de les cases’, dedicada a les cases dels artistes, així com els tallers familiars, les visites guiades, titelles, un concert i una cercavila.

18/10/2018

L’ajuntament de Sitges ofereix formació de reanimació cardiovascular als treballadors de l’administració

L'ajuntament continua el desplegament del projecte Sitges, cardioprotegit amb formació per a la plantilla de treballadors municipals i la instal·lació de nous aparells desfibril·ladors. L’objectiu és que la població pugui actuar davant un episodi de crisi contribuint a reduir el temps de reacció abans no arribin els professionals de sanitat.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 31/01/2019