Parcs i jardins

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Serveis urbans > Parcs i jardins

Gestió dels espais verds

Gestionar els aspectes relacionats amb la jardineria, dissenyar els espais verds de la vila, realitzar el servei de manteniment de jardineria, és a dir, pensar, planificar, projectar, i informar és una tasca en la qual intervenen diversos agents.

Dotar-se d'eines per a millorar aquestes tasques amb un pla director i amb elements d'informació com l'Inventari d'ecosistemes o la catalogació dels espais verds serà un altre dels objectius.


Arbrat de Sitges

Consulteu la següent informació:Política de transplantament

En l'actualitat es fa el transplantament d'espècies arbòries de zones afectades per obres a d'altres indrets de la vila. En aquests moments, a la via pública gaudim de més de 5.000 arbres que minimitzen l'impacte del ciment.

Els arbres són un patrimoni amb valor econòmic real que s'ha de cuidar. L'elaboració del Pla Director d'Arbrat, del Catàleg d'Arbres Singulars i de l'Ordenança municipal de protecció de l'arbrat són algunes de les accions que es porten a terme.

El transplantament d'exemplars és part d'aquesta nova manera de veure l'arbre. El que es desitja és que els nous projectes d'obres tinguin en compte la ubicació dels arbres i que no calgui fer transplantaments.

 

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 20/03/2013