Urbanisme

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Urbanisme

Desenvolupament del territori

TerritoriDestacat:

> Plànol interactiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
> Documents del POUM

Notícies

18/01/2019

El ple municipal aprova per unanimitat el Pacte per l’Habitatge Públic a Sitges

El ple de Sitges ha aprovat per unanimitat de tots els regidors i regidores set acords per desplegar les polítiques d’habitatge al municipi, incidint especialment en l’habitatge públic íntegrament de lloguer. Dels 657 habitatges de protecció social previstos, s’engeguen ara dues promocions de lloguer al sector de la Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda, una d’iniciativa pública i l’altra de col·laboració públic-privada.

25/05/2018

L’àmbit de l’ensenyament i la joventut, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent per parlar sobre les necessitats en Ensenyament i Joventut. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua amb les sessions sectorials iniciades amb els àmbits la Promoció Econòmic, i la salut i l’assistència social.

18/05/2018

L’àmbit de la salut i l’assistència, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent, després de la primera de les sessions sectorials celebrada aquest dimecres per parlar sobre les necessitats en Promoció Econòmica.

15/05/2018

L'ajuntament reforma el carrer de l'Estalvi

El carrer s’estrena sense barreres arquitectòniques per facilitar l’accessibilitat i mobilitat de les persones. També els treballs han substituït les antigues canalitzacions d’aigua com a mesura de manteniment de la xarxa.

10/05/2018

Arrenca el procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi dels deu anys vinents

Una audiència pública amb una vuitantena d’assistents ha donat el tret de sortida aquest dimecres al procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys. Tothom que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de Sitges ja ho pot fer a través d’un formulari on-line disponible a www.sitges.cat/equipemsitges o bé presencialment als espais participatius sectorials relacionats amb els àmbits de la Promoció Econòmica, Cultura, Ensenyament i Joventut, Esport i Salut i Assistència Social.

25/04/2018

L’Ajuntament de Sitges impulsa un procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social.

10/04/2018

Les rotondes del nus de l'autopista comencen les obres d’embelliment

Les rotondes del nus de l’autopista seran ornamentades amb referències a la tradició vitivinícola i de vila de pescadors amb la intenció de deixar palès el caràcter històric de Sitges en aquest dos àmbits.

POUM interactiu
POUM documents
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/01/2019