Subvencions i finançament per a les empreses

Mapa del web

Índex alfabètic

Subvencions i finançament per a les empreses

Subvencions i finançamentPla de reactivació econòmica i per l'ocupació

El Pla de mesures per a la reactivació econòmica i per a l'ocupació a Sitges per a l'any 2014, aprovat en el Ple de juny, compta amb ajuts econòmics per a la contractació d'aturats, per noves altes d'autònoms, per a la internacionalització i l'aplicació de les tecnologies de la informació i comunicació. 

> Edicte oficial
> Certificat de l'atorgament de subvencions 2014

>>>

Rendibilitat

>>>

Organigrama

Ajuts per a Autònoms

Activitat subvencionable:

Subvenció del cost mensual del Règim Especial d'Autònoms de la Seguretat Social durant 1 any, fins el 100% durant els primers 6 mesos i fins el 50% durant els sis mesos següents, un cop deduïdes les subvencions d'altres administracions pel mateix concepte, amb un import màxim de 800€ i ifns exhaurir el pressupost aprovat per aquesta convocatòria.

Ves a tramitar


Més informació:

> Bases reguladores
Ajuts per a empreses

Activitats subvencionables:

A. Internacionalització

Bonificació del cost d'un estudi o treball de consultoria per al'internacionalització del producte o servei de l'empresa fins a un màxim de 500€. En el cas que l'empresa també pugui optar a altres subvencions o ajuts pel mateix concepte (Programes d'acció), l'Ajuntament només aplicarà la bonificació al cost corresponent a càrrec de l'empresa.


B. Aplicació de les TIC

Bonificació del cost d'un estudi o treball de consultoria per a l'aplicació de les TIC com a eina de comercialització o de millora dels procesos de gestió de l'empresa fins a un màxim de 2.000€. En el cas que l'empresa també pugui optar a altres subvencions o ajuts pel mateix concepte, l'Ajuntament només aplicarà la bonificació al cost corresponent a càrrec de l'empresa. 

Ves a tramitar


Més informació:

> Bases reguladores

Ajuts a la contractació

Activitat subvencionable:

Contractació de persones en situació d'atur per un període mínim de 12 mesos, de Sitges, inscrites a l'oficina del SOC i a la borsa de treball municipal, per part d'empreses, autònoms i entitats sense ànim de lucre locals, amb seu social al municipi. Es podran presentar contractes amb data d'inici des de 1 de gener fins a 31 d'octubre de 2014 a jornada complerta o a mitja jornada, i les subvencions poden ser de 1500€ a 3000€ en funció del tipus de contracte. 

Ves a tramitar


Més informació:

> Bases reguladores

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 06/06/2018